Beograd Masaze - Review

Zna li ko sta o ove dve maserke?
Ova Ivana me smarala u srednjoj skoli da je jebem, bila dve godine starija. Ozbiljno sifrovana. A sad vidim da je i pocela da propada kao da je na heroinu. Izbegavanje u sirokom luku haha

Pa to se ne radi tako.Maja obicno radi po preporuci.Napises tipa,e video sam ti pre nekog vremena oglas,zainteresovan sam za masazu. Jel nije problem da se dogovorimo ,kad budes imala slobodan termin.Napravis da bude sve profesionalno. Da se oseti prijatno.

Netfis se agresivno brani haha, na moje je l imate termin u 15:30 pise, imamo u 16h, jeste bili kod nas, Isključivo profesionalne masaže celog tela bez genitalne regije radimo.Relaks ,sportska,terapeutska ,gaženje...
Hm

Bukvalno. Sa njima samo trrba strpljivo I dobices drk. Ali nista preko poruka nemoj da pitas. Zna gazdarica sve, verujem. Opasna je ona.

Mai Thai (Skadarlija):

Ocena: 7/10⭐

Cena: ukupno oko 8000 din.

Mesto gde uvek rado odem. Dobijate sigurno najjacu masazu ikada, i na kraju za 3-4 hiljade zavrsnicu. Jako su pedantne, fine i ponizne. Svi tajlandski terapeuti svuda uvek nude happy end (u svakom studiju), a ako ne ponude slobodno pitajte sami, ali terapeuta unutar sobe, jer njima i dajte novaz za to licno. Studiju placate masazu. Imaju slike na sajtu pa se trudite za izaberete neku koja bar lici na nesto jer su uglavnom kante. Pim i Kety su moj izbor jer izgledaju donekle normalno. Ako zanemarimo izgled, ceo dozivljaj, ambijent, stolovi (kreveti), muzika, drkica sve je top. Samo zbog izgleda je ova ocena.
Tih 8.000 je cena salonu plus bakšiš curi za dodatak?

Evo i od mene mada znam da je prica ispricana,al da podelim svoje misljenje.Bio sam juce kod ruskinje neznost sakure.U pocetku stidljiva posle kako vreme je islo opustala se jos znam malo ruski jezik pa smo lepo pricali. Stan lep mali sredjen.Oral je bio odlican i bas onako ga fino duboko guta ,a sex skace nabija se bas odlicno, menja poze itd...Nije neka lepotica ali je simpaticna.I bas mozes sa njom sve da se dogovoris.
8/10

Evo i od mene mada znam da je prica ispricana,al da podelim svoje misljenje.Bio sam juce kod ruskinje neznost sakure.U pocetku stidljiva posle kako vreme je islo opustala se jos znam malo ruski jezik pa smo lepo pricali. Stan lep mali sredjen.Oral je bio odlican i bas onako ga fino duboko guta ,a sex skace nabija se bas odlicno, menja poze itd...Nije neka lepotica ali je simpaticna.I bas mozes sa njom sve da se dogovoris.
8/10
Koliko naplaćuje oral pola sata?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh