Beograd Masaze - Review

Odlično masira, ako govorimo sa teraputske strane, ima efekta jako dobrog, dakle ne otaljava posao, već masira vrat, leđa, ruke, noge, listove, itd... Vrlo moguće da mora više puta da se ode ili da odmeri da ste normalni, da bi dobili nešto više. Najviše što sam dobio bila je masaža grudima njenim lepim silikonskim, na kraju lepo drkanje. Svaka preporuka za nju, čista, uredna, kulturna, atmosfera lepa, dakle sve u superlativu, nemam šta negativno da dodam ili napišem.
Ja sam bio jednom sve je to tačno ,ali bas za drk i grudi nista masaža korektna i to je to

Gdje je brt bolje po tebi? Kod ove sanje sa nbg ili otici u auroru?
Meni je Aurora bolja, ali sam tamo već bio vise puta, pa posto valja i promeniti, bio sam i kod Sanje. Meni i kod Sanje bilo OK, 42 godine reče da ima, lepo gradjena, vitka, kako ja volim. Cena povoljna, drkicu sama odradila bez da sam bilo šta pitao. Imaš joj fotku i na wa pa možeš videti kako izgleda.

Ja sam bio jednom sve je to tačno ,ali bas za drk i grudi nista masaža korektna i to je to

Očigledno da stari klijenti dobijaju nešto više. Ali još jednom ću napisati, perfektna masaža, možda broj 1 u gradu. Masaža grudima i drkanje, isto bez bilo kakvog negativnog komentara. I ona, smeštaj, sve, dakle čisto kao apoteka.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh