Beograd Masaze - Review

Odlično masira, ako govorimo sa teraputske strane, ima efekta jako dobrog, dakle ne otaljava posao, već masira vrat, leđa, ruke, noge, listove, itd... Vrlo moguće da mora više puta da se ode ili da odmeri da ste normalni, da bi dobili nešto više. Najviše što sam dobio bila je masaža grudima njenim lepim silikonskim, na kraju lepo drkanje. Svaka preporuka za nju, čista, uredna, kulturna, atmosfera lepa, dakle sve u superlativu, nemam šta negativno da dodam ili napišem.
Ja sam bio jednom sve je to tačno ,ali bas za drk i grudi nista masaža korektna i to je to

Gdje je brt bolje po tebi? Kod ove sanje sa nbg ili otici u auroru?
Meni je Aurora bolja, ali sam tamo već bio vise puta, pa posto valja i promeniti, bio sam i kod Sanje. Meni i kod Sanje bilo OK, 42 godine reče da ima, lepo gradjena, vitka, kako ja volim. Cena povoljna, drkicu sama odradila bez da sam bilo šta pitao. Imaš joj fotku i na wa pa možeš videti kako izgleda.

Ja sam bio jednom sve je to tačno ,ali bas za drk i grudi nista masaža korektna i to je to

Očigledno da stari klijenti dobijaju nešto više. Ali još jednom ću napisati, perfektna masaža, možda broj 1 u gradu. Masaža grudima i drkanje, isto bez bilo kakvog negativnog komentara. I ona, smeštaj, sve, dakle čisto kao apoteka.

Očigledno da stari klijenti dobijaju nešto više. Ali još jednom ću napisati, perfektna masaža, možda broj 1 u gradu. Masaža grudima i drkanje, isto bez bilo kakvog negativnog komentara. I ona, smeštaj, sve, dakle čisto kao apoteka.
Tačno kao sto rekoh redovna sam mušterija
Masaza je kao i oglas profesionalna sem ako se ne udara reklama pa da bi se navlacili onda prosipamo priču kako radi ovo ili ono ne treba lagati ljude ja sam redovan pa zato i pričam

Tačno kao sto rekoh redovna sam mušterija
Masaza je kao i oglas profesionalna sem ako se ne udara reklama pa da bi se navlacili onda prosipamo priču kako radi ovo ili ono ne treba lagati ljude ja sam redovan pa zato i pričam
Redovna si mušterija, ali ništa sem obične masaže nisi dobio ?
Ja sam bio samo jednom i samo obična masaža.
Većina maserki će verovatno pre ili kasnije odraditi i drkicu redovnoj mušteriji, ali jbg. ako moram ići 10 puta kod nje da bi dobio i ručnu 🙂.
Masaža je zaista odlična, ali definitivno ko želi dodatak na masažu (a većina smo ovde takvi 😁), treba da potrazi sigurniju opciju.

Meni je Aurora bolja, ali sam tamo već bio vise puta, pa posto valja i promeniti, bio sam i kod Sanje. Meni i kod Sanje bilo OK, 42 godine reče da ima, lepo gradjena, vitka, kako ja volim. Cena povoljna, drkicu sama odradila bez da sam bilo šta pitao. Imaš joj fotku i na wa pa možeš videti kako izgleda.
Jel dozvoljava ta Sanja da je pipas tokom masaze?

E pa braćo evo od mene kao novog člana jedna poveća recenzija svih masaza na kojima sam bio u Bg! Veliki sam ljubitelj masaza, mlad sam, izgledam skroz korektno haha, seks imam redovno i nije mi gust da imam seks za novac, nekako mi nije dovoljno intimno, ali masaze sa zavrsnicom su mi svakodnevnica😂 Ajmo redom!

Sensual (Trg Nikole Pasica, a imali su i na NBG kod Arene, ali je zatvoren - zvao se Hedonist):

Ocena 6/10⭐

Cena prosek: 10 000 din

Navodno velik odabir masaza, ali zapravo je sve isti djavo. Masaza grudima po ledjima posle se okreces na ledja i ide drkanje, ali ti ne dozvoljavaju da ih vidis gole, niti dodirujes iznad kolena. Oral takodje ne dolazi u obzir. Dozivljaj je ok jer imaju posebna ulja, mracno je, muzikica i intimno, bio sam kod skoro svih devojaka vise puta, ali samo jedna valja sad sam zaboravio ime (lazno, znam pravo, ali ga ne bih ovde sirio - ima siske preko lica, tako je mozete traziti) i ima jedna sisata Natalija ona je isto ok, ali malo je istripovana kao da je neka dama koja radi posten posao, prica o postenju dok ti drka kurac i ide prstima ka cmaru. Ostale su ili matore (to bas ne mogu, izvinite braco), ili ne rade dobro. Odem kad nema nista zanimljivije.

Tantra Soft Touch (Sarajevska ulica, kod Maxija):

Ocena: 3/10⭐

Cena prosek: 8 000 din

Bio i na duo masazi sa dve maserke i na pojedinacnoj. Ok rade posao, izgledaju ko srusene supe i matorka i mladja, ali trude se da udovolje maskimalno. Poluciganke su. Koliko se secam mladja radi oral, onako, trudi se. Smestaj je neki ruzan stan. Sve u svemu, ne bih se vracao opet.

Melodi Ilić (Kod Slavije je tad radila):

Ocena: 6/10⭐

Cena prosek: Ne mogu da se setim, oko 7000 din.

Izgleda okej skroz, nije bas senzacija kako pricaju ovde na forumu, ali skroz ok. Doceka te u seksi vesu.
Totalno fina i prijatna, pita te hoces da ti prica da se napalis, nema orala, nema seksa, ali je skroz korektna ovako, dobar lik, zgotivili smo se hahaha. Vratio bih se nekad opet mozda.

Ema Zen studio (NBG):

Ocena: 5/10⭐

Cena prosek: 6 000 din

Ok lik. Klinka. Ako izgledas malo bolje, lagano prolazis. Ima i milky table (sto sa rupom i za kurac). Prvi put sam bio, pise ne radi oral, a sama ga stavila usta bez da sam trazio i pusi ga skroz korektno. Kaze sela bih na njega, ali sam dobila. Ja mislio sprda se. Dosao drugi put, ali sad na strunjaci, ne na stolu. Mal, mal, pita me je l smem da sednem, ja gledam nemam kondom, reko sedi ajde. Posle se sprdali da ce da zatrudni, al svrsio sam joj po faci haha. Idiot, ne znam kud ga stavi bez kondoma, al kao aj, testirao sam se svakako, nema nista haha. Niza, deblja i ima ogromne sise. Takodje neka poluciganka. Ne bih se vracao i ne bi je jebo ovako, da nije bila konotacija iz masaze, meni dignut, ona ga pusi i kao aj da sedne.

Tea (Vračar):

Ocena: 2/10⭐
Cena prosek: 7-10 000 din.

Klinka 05, iz Loznice, lepa kao barbika bukvalno, male grudi, dobro dupe. Masira na stolu i na podu. Masaza sranje totalno, drka ga na polu-silu, nema orala, kucka na telefon sve vreme, zaboravi da je zakazala pa cekas ispred ko debil dok izadje neko drugi (isto tako dok si ti tu, laze ove napolju), vidi se da je izgubljena. Lepa, mirisljava, cista, mozes da je diras, ali jako neozbiljna i lose radi to sve, vidi se da je jako glupa. Ne izgleda kao da je prisiljena, vec samo oce da zaradi lovu i ode. Ne bih se vracao vise.

Debela (kod Vukovog spomenika):

Ocena: 1/10⭐

Cena: oko 6000 din

Sigurno najgore iskustvo ikad. Ima 2 metra, 120kg. Jako fina i kulturna, zato je dobila 1, inace bi bila 0. Stan ruina, sto katastrofa, masaza djubre, drkanje uzas, nista drugo nisam trazio, mada je sigurno sve htela, ali jedva sam cekao da odem. Ni mrtav se ne bi vratio.

Klinka (kod policije u Majke Jevrosime):

Ocena: 4/10⭐

Cena: oko 8000 din

I njoj zaboravih ime, nije iz Bg, radila je u Zemunu kod Panića dok ih nisu zatvorili. Ok lik. Mnogo prica. Stan rupa, ali cist. Lezis na krevetu, nije zamraceno, na tv ide neki muzicki kanal, ima uzasne silikone kao zajebancija neka. Ona mrsava, visoka, bleda. Generalno prijatna. Prica neke gluposti, malo drobi o zivotu, a ima tipa 21 godinu i nivo inteligencine 60. Ne bih se vracao, ali ok drkica. Ne radi oral.

Imperial (kod Hrama):

Ocena: 5/10⭐

Cena: 4500 din ako se dobro secam

Bio tri puta, prvi put normalna masaza (drugarica iz osnovne skole me masirala hahaha), drugi put klinka neka zaboravih ime, crnogorka, isto normalna masaza, ali sam video da se klinka izlozila, nije bilo nista tad, ali kad sam otisao mala me imenom i prezimenom nadje na instagramu, videli se posle u studiju, jebo je jednom. Nikakva je, al kao aj na masazu, aj. Mrsava, nije bas krs, ali ono, ne bih se vracao. Seks uzas. Masaza ok. Izgled 3/10.

Ekselencija (Svetogorska):

Ocena: 4/10⭐

Cena: Sirok asortiman, ali nista ispod 100e.

Cuvena Ekselencija. Bio sam sto puta. Mesto je navlakusa, ne nude usluge, a naplacuju jako bas. Jebao sam pola zaposlenih, ali to nisu usluge, vec su klinke zeljne kurca. Jebo sam ih i tamo i napolju. Ne trazite usluge otvoreno, jer glume svi finocu tamo i pricaju medjusobno. Imaju 20 terapeuta. Ludo mesto, vredi otici da se ismejete i upoznate Mileta (gazda, matori gej - ne verujete mu nista, jer on kad prica mislicete da jebete sto posto). Masaze su zapravo jako dobre, ali cena uzas.

Mai Thai (Skadarlija):

Ocena: 7/10⭐

Cena: ukupno oko 8000 din.

Mesto gde uvek rado odem. Dobijate sigurno najjacu masazu ikada, i na kraju za 3-4 hiljade zavrsnicu. Jako su pedantne, fine i ponizne. Svi tajlandski terapeuti svuda uvek nude happy end (u svakom studiju), a ako ne ponude slobodno pitajte sami, ali terapeuta unutar sobe, jer njima i dajte novaz za to licno. Studiju placate masazu. Imaju slike na sajtu pa se trudite za izaberete neku koja bar lici na nesto jer su uglavnom kante. Pim i Kety su moj izbor jer izgledaju donekle normalno. Ako zanemarimo izgled, ceo dozivljaj, ambijent, stolovi (kreveti), muzika, drkica sve je top. Samo zbog izgleda je ova ocena.

Black Edition (Djeram):

Ocena: 2/10⭐

Cena: 5000 din

Navlakusa. Riba ok lik. Mnogo prica. Lose masira. Izgleda ko kurac. Masira samo muskarce, radi je da pomislis da ce biti nesto, a nece. Nisam je ni pitao. Kapiram da bi moglo bez problema, ali mrzim te sto se prave, pa me sve to smara. Treba ona mene da pita da li cu joj dozvoliti nesto jer izgleda ko kurac, a ne ja nju.

To je to cega se secam braco, ako ima nekih dodatnih pitanja ili za kontakte, pucajte.

Imam ja pitanje, ali je mozda bolje u sledecem postu da se ne mesaju ova dva, al aj i ovde cu.

Koja iz Venere i Aurore valja? Idem danas pa ocu da znam. Ne volim debele, ne volim matorke. Ciganke manje vise, zavisi. Ali debelo i matoro bas nikako😩

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh