Beograd Masaze - Review

Bio u Neftisu i u Veneri, nista dobio nisam mada Neftis deluje da ako si im simpatican mozes dobiti nakon x puta definitivno, bas simpaticne klinke 🤣 Andjela bosanka mi odradila odlicnu masazu, kod ostalih mi bilo ok, ali bas mazenje za moj ukus.

Bio kod Irine u Zemunu, bila mi bas dobra masaza i postoji opcija za drkicu, ali kaze nikad prvi put.

Isao i u Auroru ali pre vise od godinu i po bar, medjutim dovoljno sam smotan bio da ne uzmem egzotik nego relax hahahah nisam se vracao iako je masaza bila bas dobra

Bio i kod “Neznost sakure” ruskinje, bio vrhunski oral, masaza je erotska ali mi se ona generalno nije svidela tako da se nisam vracao.

Bio i kod one sa Milky stolom, mislim da su se zvali Zen ali ne mogu da im nadjem oglas sad, nije bilo lose, masaza bezveze ali zanimljiva drkica

Pokusavam da navatam Stasu ali nikako da se potrefimo, tek od skoro pocela uopste da mi odgovara na poruke.
A sad me interesuje i ta Lena, posto nisam upucen. Moze neki link, broj ili sta god posto bih verovatno i nju posetio?
Ti sto su radili Zen masazu na Milky stolu su pohapseni jos prosle godine 😁

Ekipa, ima li neko iskustvo sa djevojkama koje rade u NS, Telep, u Somborskoj ulici, masaži studio. Ja sam bio kod jedne predobre sa velikim grudima, masaza i oral, ali ona vise ne radi u tom salonu. Kakve su ostale djevojke, ima gazdarica i jos dvije, može li kod koje nesto vise od masaže i rucne, i generalno kakvi su utisci ako je neko bio...
Bio ja prosle nedelje, ali kao za baksuz ne mogu nigde sad da nadjem oglas :(. Ako imas okaci. Radi paralelno njih vise, imaju vise soba, masazu je radila lepa mlada crnka, mrsava sa dosta tetovaza, dobrim, verovatno silikonskim sisama. Uzeo sam samo relax celog tela od sat vremena, nisam trazio dodatke, ali je masirala posteno pozadinu i veoma cesto bi presla preko jaja i kurca. Ruke ne mozes da skontas odakle dolaze. Meni bilo ko na nebu :D

• Like
reagiranja: Dzo
Bio ja prosle nedelje, ali kao za baksuz ne mogu nigde sad da nadjem oglas :(. Ako imas okaci. Radi paralelno njih vise, imaju vise soba, masazu je radila lepa mlada crnka, mrsava sa dosta tetovaza, dobrim, verovatno silikonskim sisama. Uzeo sam samo relax celog tela od sat vremena, nisam trazio dodatke, ali je masirala posteno pozadinu i veoma cesto bi presla preko jaja i kurca. Ruke ne mozes da skontas odakle dolaze. Meni bilo ko na nebu :D
Nemam oglas, mislim da se one i ne oglasavaju posebno niti reklamiraju. E ta crna sa silikonima valjda radi i oral, a za gazdaricu ne znam. Ima i neka starija ona samo masira. A ta sa velikim sisama, e kakav je to uzitak bio, sise prirodne ogromne, vjerovatno našla sponzora i otišla iz salona. Kakva je ta crnka jel puno mrsava, kakva je u licu

A koje su proverene sigurice :)? Ja sam bio u Netfisu,tamo neke daju drk ali sam morao da idem sedam,osam puta da bih ista dobio(bio sam uporan). A VBeneru sam isao jednom,ali mi je jedan lik rekao da rade drk preko kurca pa mi se i ne ide. A za Lenu....ona je dobra picka ,cini mi se.Mislim da radi sve.
Pa od salona sa normalnom cenom sa vise devojaka znam samo Auroru i onaj Tantra Soft touch u Sarajevskoj, mada su one nešto jače.
Senzual i onaj Hedonist sto de mene tice, za izbegavanje, ne smes im ni sise videti, a cene ko da ćeš ih jebati. I devojke sto rade solo, Melodi (preporuka) i slične

He he. I u Netfisu devojke prelaze preko kite rutinski, ali nikako da ga uzmu šaku i odrade. Jbg.

Bio u Neftisu i u Veneri, nista dobio nisam mada Neftis deluje da ako si im simpatican mozes dobiti nakon x puta definitivno, bas simpaticne klinke 🤣 Andjela bosanka mi odradila odlicnu masazu, kod ostalih mi bilo ok, ali bas mazenje za moj ukus.

Bio kod Irine u Zemunu, bila mi bas dobra masaza i postoji opcija za drkicu, ali kaze nikad prvi put.

Isao i u Auroru ali pre vise od godinu i po bar, medjutim dovoljno sam smotan bio da ne uzmem egzotik nego relax hahahah nisam se vracao iako je masaza bila bas dobra

Bio i kod “Neznost sakure” ruskinje, bio vrhunski oral, masaza je erotska ali mi se ona generalno nije svidela tako da se nisam vracao.

Bio i kod one sa Milky stolom, mislim da su se zvali Zen ali ne mogu da im nadjem oglas sad, nije bilo lose, masaza bezveze ali zanimljiva drkica

Pokusavam da navatam Stasu ali nikako da se potrefimo, tek od skoro pocela uopste da mi odgovara na poruke.
A sad me interesuje i ta Lena, posto nisam upucen. Moze neki link, broj ili sta god posto bih verovatno i nju posetio?
Evo ti Lenin br. 063 1922 037
Mada sam ja dobio samo masažu
Ako uspes vise piši

Molim te daj broj te Irine iz Zemuna ili oglas.
Jako devojka izgleda, starija mladja ?

Molim te daj broj te Irine iz Zemuna ili oglas.
Jako devojka izgleda, starija mladja ?
https://www.studioirina.rs/
Evo je ovde, tu je i broj telefona
Starija gospodja, moja slobodna procena je u 40im ili ranim 50im godinama.
Sta znam, meni se ne svidja fizicki ali dobro masira. Ostalo nisam probao ali sam dobio potvrdu od nje za zavrsnicu sledeci put kad dodjem. Kaze da to nudi normalnim likovima, tako da kapiram ne svima 🤷🏽‍♂️

https://www.studioirina.rs/
Evo je ovde, tu je i broj telefona
Starija gospodja, moja slobodna procena je u 40im ili ranim 50im godinama.
Sta znam, meni se ne svidja fizicki ali dobro masira. Ostalo nisam probao ali sam dobio potvrdu od nje za zavrsnicu sledeci put kad dodjem. Kaze da to nudi normalnim likovima, tako da kapiram ne svima 🤷🏽‍♂️
Hvala brate, mada prestara za mene. Dobro si mi rekao za godine da se ne zajebem.
Hvala još jednom

Pa od salona sa normalnom cenom sa vise devojaka znam samo Auroru i onaj Tantra Soft touch u Sarajevskoj, mada su one nešto jače.
Senzual i onaj Hedonist sto de mene tice, za izbegavanje, ne smes im ni sise videti, a cene ko da ćeš ih jebati. I devojke sto rade solo, Melodi (preporuka) i slične
Jbg u BGD u je čini mi se slaba ponuda. Samo ako malo preškočiš granicu, u Madjarskoj ili Rumuniji, bruka dobre pičetine

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh