Bio u Neftisu i u Veneri, nista dobio nisam mada Neftis deluje da ako si im simpatican mozes dobiti nakon x puta definitivno, bas simpaticne klinke

Andjela bosanka mi odradila odlicnu masazu, kod ostalih mi bilo ok, ali bas mazenje za moj ukus.
Bio kod Irine u Zemunu, bila mi bas dobra masaza i postoji opcija za drkicu, ali kaze nikad prvi put.
Isao i u Auroru ali pre vise od godinu i po bar, medjutim dovoljno sam smotan bio da ne uzmem egzotik nego relax hahahah nisam se vracao iako je masaza bila bas dobra
Bio i kod “Neznost sakure” ruskinje, bio vrhunski oral, masaza je erotska ali mi se ona generalno nije svidela tako da se nisam vracao.
Bio i kod one sa Milky stolom, mislim da su se zvali Zen ali ne mogu da im nadjem oglas sad, nije bilo lose, masaza bezveze ali zanimljiva drkica
Pokusavam da navatam Stasu ali nikako da se potrefimo, tek od skoro pocela uopste da mi odgovara na poruke.
A sad me interesuje i ta Lena, posto nisam upucen. Moze neki link, broj ili sta god posto bih verovatno i nju posetio?