to je ona. Pre mesec dana se preselila tamo kod KC.Mislim sa nije mislio na ovu. Kod Melody sam bio vise puta, picka ipo realno, ali nije blizu KC
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to je ona. Pre mesec dana se preselila tamo kod KC.Mislim sa nije mislio na ovu. Kod Melody sam bio vise puta, picka ipo realno, ali nije blizu KC
Jel moze nesto vise od rucne? Jel moze oral kod njih?Zdravo Drugari,
Da napisem jednu recenziju za masazu na kojoj sam bio dva puta, prvi put pre 3/4 meseca i drugi put prosle nedelje.
U pitanju je Tantra soft touch salon (u stanu).
Postoje tri devojke koje rade masaze, a u ponudi imaju tantra I nuru masazu.
Pre podne radi devojka(vlasnica) malo punije gradje sa lepim vecim grudima, od 13h radi mrsava devojka sa ne tako lepim grudima po meni I od 15h radi treca devojka kod koje nisam bio.
Prva Nuru masaza je bila U prepodnevnim satima, tipa oko 11h I to kod devojke koja je malo punija. Ocena 9/10
Masaza se odvija prvo dok lezis na stomaku, maserka te namaze uljem I odmah krece masaza grudima, lep osecaj prija. Nakon nekog vremena okrenes se na ledja, isto mazanje sa ulljem I posle masaza grudima. Nakon nekog vremena maserka je klekla pored kreveta a ja sam seo na rub kreveta gde je krenuo sex izmedju grudi, neopisiv osecaj, stvarno dobro to radi I tako sam I zavrsio. Utisak prilicno dobar. Bilo je poprilicno mracno pa nisam uspeo bas najbolje maserku da odmerim.
Druga Nuru masaza ocena 7/10, cuo se prekoporuka sa vlasnicom gde mi je ona rekla da mogu da probam sa drugom devojkom za sta sam se I odlucio. Dogovoren termin u 12:35, ja stigao 10 min ranije sto nije bio problem odmah me vlasnica prihvatila da udjem I sacekamo maserku dok stigne. Prvo tusiranje, nakon tusiranja kratak razgovor jer maserka jos nije stigla.
Maserka je stigla na vreme za termin koji smo dogovorili I masaza krece. Isti princip kao I kod prve masaze mazanje uljem pa masaza grudima. Tehnika maserke nije losa, ali njene grudi su manje pa mi to nije bas toliko prijalo kao prvog puta. Maserka se prilicno trudila I u jednom trenutku stala u pozu kao 69, gde sam se ja prilicno nalozio i poceo da diram maserku po zadnjici I pici preko gacica, kad sam hteo da zavucem ruku ispod gacica opomenula me je I rekla da ne radim to sto sam I poslusao.
Masaza se zavrsila rucnom zavrsnicom.
Sve u svemu obe masaze su prijale, ali mi je bolja bila sa prvom maserkom (vlasnicom) mozda zato sto mi se vise dopala fizicki.
Cena druge masaze je bila 10 000rsd 45min I
po meni sasvim dovoljno.
Peskira se ne secam kakvi su bili ali vrv dobri cim nemam zamerku.
Adresa je Sarajevska kod Maxia, idealna lokacija za parkiranje auta I slicno.
Ponovicu ali kod prve maserke.
Okto je ona. Pre mesec dana se preselila tamo kod KC.
Ćao brate, malo pre sam izašao sa masaže, egzotik specijal od 5000 din d od drkice nije bilo, da li sam trebao da pitam ili kako?Bio kod dve od tri devojke koje rade tamo (plus radi i neka gospodja, starija, koja radi valjda pre podne). Devojke, u dvadesetim vrlo ljubazne, pristojne i korektne.
Ovih dana planiram da posetim i treću. Ovu stariju cu preskočiti posto volim mladje maserke.
I da, oba puta odlična masaža, sto je meni licno vrlo bitno. Videcemo za treću.
Ako neko od braće zna za sličan salon/e za masažu neka se ne ustručava, neka piše
Jesi bio kod ove starije, ili kod ovih mladjih ?Ćao brate, malo pre sam izašao sa masaže, egzotik specijal od 5000 din d od drkice nije bilo, da li sam trebao da pitam ili kako?
Mlađa nekaJesi bio kod ove starije, ili kod ovih mladjih ?
Ja sam bio kod sve tri mladje, i svaka je odradila bez da sam bilo šta tražio.Mlađa neka
Pa ono i nisam baš mator a ni mladJa sam bio kod sve tri mladje, i svaka je odradila bez da sam bilo šta tražio.
Jedino su mi kroz caskanje napomenule da izbegavaju da rade omladince, i da mladji obično idu kod ove starije sto radi pre podne.
Pa kao sa njima su omladinci u frci, nisu opušteni, pa ih zato izbegavaju, pa zato mladići u dvadesetim idu češće kod starije, jer su kao sa njom mnogo opušteniji. Šta znam. Možda si mladolik, pa te pomesala sa omladinomPa ono i nisam baš mator a ni mladje l su ti rekle razlog zašto izbegavaju omladince?
Jel radi sta sem obicne masaze? Kako stupiti sa njom u kontakt a da nije Insta?to je ona. Pre mesec dana se preselila tamo kod KC.
Pisali smo dosta o njoj. Prelistam malo nazad.Jel radi sta sem obicne masaze? Kako stupiti sa njom u kontakt a da nije Insta?
Ja sam se dogovarao na waPisali smo dosta o njoj. Prelistam malo nazad.
Evo broj još jednom
+381 65 4575768
Kako je prošlo sa Stasom?Kakva je Staša? Idem danas kod nje, šta da očekujem?
Nikad ne pitas nijednu za dodatke preko poruka.Sve uzivo.ja zvao juce, nije se javila. Posle 5 min poslala samo poruku da je masaza 4000din relax. Ja pitao jel ima dodataka i nije nista odgovorila.
A koje su proverene siguricePozdrav drustvo
Evo nekoliko mojih iskustava sa masažama za koje je bilo komentara da se dobija masaža plus, ali je ipak bila samo obična masaža
Netfis, bio nekoliko puta kod različitih devojaka, devojke dobro izgledaju i vrlo su prijatne i komunikativne, ali samo masaža. Neke devojke čujem hoće da odrade i dodatak, ali samo stalnim klijentima koji su bili xx puta.
Venera stil, opet obična masaža, doduše bio sam samo jednom, pa je možda tripovala sa sam murjak, šta znam. Ova sto je meni upala, odlično masira, ali izgled onako, neki prosek. Ovde je bilo još komentara da su dobili samo običnu masažu.
Lena sa Konjarnika, bio jednom, onako, simpatična, solidno masira, ali opet obična masaža. Kod nje bi verovatno dobio i dodatak da odem još jednom ili dva puta, ali verovatno vise neću ići.
Kad mi je samo do masaže icicu bilo gde, ali za dodatak od sada idem samo na proverene sigurice![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|