Beograd Masaze - Review

Nije tako. U Aurori uzmi masazu od sat vremena koja je 5 hiljada, imaces drk na kraju bez da pitas ista 🙂
Bas tako
Bio kod dve od tri devojke koje rade tamo (plus radi i neka gospodja, starija, koja radi valjda pre podne). Devojke, u dvadesetim, vrlo ljubazne, pristojne i korektne.
Ovih dana planiram da posetim i treću. Ovu stariju cu preskočiti posto volim mladje maserke.
I da, oba puta odlična masaža, sto je meni licno vrlo bitno. Videcemo za treću.
Ako neko od braće zna za sličan salon/e za masažu neka se ne ustručava, neka piše

Nije tako. U Aurori uzmi masazu od sat vremena koja je 5 hiljada, imaces drk na kraju bez da pitas ista 🙂
Bio kod dve od tri devojke koje rade tamo (plus radi i neka gospodja, starija, koja radi valjda pre podne). Devojke, u dvadesetim vrlo ljubazne, pristojne i korektne.
Ovih dana planiram da posetim i treću. Ovu stariju cu preskočiti posto volim mladje maserke.
Ako neko od braće zna za sličan salon/e za masažu neka se ne ustručava, neka piše

Bio kod dve od tri devojke koje rade tamo (plus radi i neka gospodja, starija, koja radi valjda pre podne). Devojke, u dvadesetim vrlo ljubazne, pristojne i korektne.
Ako nije problem kontakt adresu neko da okaci od salona Aurora? Hvala

Bas tako
Bio kod dve od tri devojke koje rade tamo (plus radi i neka gospodja, starija, koja radi valjda pre podne). Devojke, u dvadesetim, vrlo ljubazne, pristojne i korektne.
Tebra, izvini, 2 pitanja:

1) Da li ti sam biras maserku kada se pojavis tamo, ili ti oni sami dodele?

2) Posto se rucna zavrsnica, kako kapiram, precutno dogovori uzimanjem ove masaze od 1h/5000rsd, da li se odmah skines skroz i legnes na sto? Kapiram da se prvo svakako pokrijes peskirom preko kare... :)

Hvala puno

Tebra, izvini, 2 pitanja:

1) Da li ti sam biras maserku kada se pojavis tamo, ili ti oni sami dodele?

2) Posto se rucna zavrsnica, kako kapiram, precutno dogovori uzimanjem ove masaze od 1h/5000rsd, da li se odmah skines skroz i legnes na sto? Kapiram da se prvo svakako pokrijes peskirom preko kare... :)

Hvala puno
Dodele ti oni. Druga ili treća je ili zauzeta sa svojim klijentom ili ne izlazi iz sobe dok si ti tu. Posle nekoliko puta kada ih upoznaš, kopiram porukom unapred zamoliš za odredjenu maserku.
Ma samo reci da ćeš masažu od 5.000, mada mislim da se to kod njih i podrazumeva.
Ma kakav peskir 😁, on je totalni višak
Meni često ne stave peskir, ni u običnim salonima. Tek kad se okrenem na ledja. A i tad nekad pitaju da li treba peskir. Jbg računa se da je čovek najopušteniji za masažu kada nema ništa na sebi.

Masaža ti je 50min, nije sat, meni je to sasvim OK
Porukama samo zakazi masažu, ne detaljisi 🙂
I budi ljubazan i kulturan, posto su i devojke koje rade tamo zaista takve. Videces, devojke nisu neke, sto bi brat na forumu rekao, prepicke, već ono normalne simpa cure. Meni je ono bas bilo opušteno i fino caskanje sa njima i tokom masaže.

I budi ljubazan i kulturan, posto su i devojke koje rade tamo zaista takve. Videces, devojke nisu neke, sto bi brat na forumu rekao, prepicke, već ono normalne simpa cure. Meni je ono bas bilo opušteno i fino caskanje sa njima i tokom masaže.
Jel sme da se dodiruje maserka ili ipak ne?

Hvala puno brate! 😊👌

Da podelim i iskustvo u Netfis u sa braćom
Bio nekoliko puta, devojke su zaista super i odlučno masiraju. Što se dodatka tiče, ja ga nisam dobio, samo masaža, doduše, kao što rekoh odlučna masaža. Pri jednoj od masaža, upala mi devojka, za koju sam čuo od devojke iz drugog salona koja je poznaje, da radi i “dodatak”. I tako. Počela masaža, ja golišav ležim na stomaku, peškir nije stavila, masira i ćaskamo. Kaže okreni se na ledja, ja se okrećem i pita treba li peskir, ja kažem meni ok, ona kaže ok i meni. Masira mi noge, jbg, muško, krene kara da se diže. A ona masira li masira. Rekoh sebi, pitaj sad pa šta bude i pitah😊. Ona se ljubazno osmehnu i reče, ne. A ostale devojke, pitah ja. Ne, koliko ja znam reče ona. Ja rekoh, izvini što pitah, ona reče, ma sve ok i nastavismo opušteno časkati do kraja nasaže.
Eto. Meni zaista trebaju i dobre masaže, zbog problema sa ledjima, tako da ću još par puta svako otići kod njih, pa ako bude i dodatka sa nekom, to će biti šlag na torti 😁

Možda ne rade sve devojke i dodatak. Možda samo stalnim klijentima. Ko će ga znati.
Resio sam da odem čim uspem da zakazem, i da pitam, pa sta bude 🥴
Ma rade sve.... Ali moraju da te upoznaju. Kao i za Netfis. Sve je to rizik. Kad se one opuste, dobijes. Jbg,to je i poenta. Zato j ne idem na sexy adresar masaze. Em su skupe, em nemaju pojma da masiraju. Plus pola sata... I sve minumum 50 eura.

Ma rade sve.... Ali moraju da te upoznaju. Kao i za Netfis. Sve je to rizik. Kad se one opuste, dobijes. Jbg,to je i poenta. Zato j ne idem na sexy adresar masaze. Em su skupe, em nemaju pojma da masiraju. Plus pola sata... I sve minumum 50 eura.
Slažem se sa bratom. I meni su ovi, “obični” saloni najbolja opcija. Em dobra masaža, em normalne curice.
Adresar je što se mene tiče, teško njesra. Ako mi je do sexa sa strane, EGE je po meni mnogo bolja varijanta. Adresar, ili se ne javljaju ili ganci ili neka bakuta ☹️

Ma meni sex I ne treba. Samo masaze i drkica na kraju, ja sam happy. Ali gde god sam isao preko adresara, bio sam razocaran. Necu bre da dajem tim odronima 50 eura za pola sata. Ko ih bre jebe

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh