Beograd Masaze - Review

Nije tako. U Aurori uzmi masazu od sat vremena koja je 5 hiljada, imaces drk na kraju bez da pitas ista 🙂
Bas tako
Bio kod dve od tri devojke koje rade tamo (plus radi i neka gospodja, starija, koja radi valjda pre podne). Devojke, u dvadesetim, vrlo ljubazne, pristojne i korektne.
Ovih dana planiram da posetim i treću. Ovu stariju cu preskočiti posto volim mladje maserke.
I da, oba puta odlična masaža, sto je meni licno vrlo bitno. Videcemo za treću.
Ako neko od braće zna za sličan salon/e za masažu neka se ne ustručava, neka piše

Nije tako. U Aurori uzmi masazu od sat vremena koja je 5 hiljada, imaces drk na kraju bez da pitas ista 🙂
Bio kod dve od tri devojke koje rade tamo (plus radi i neka gospodja, starija, koja radi valjda pre podne). Devojke, u dvadesetim vrlo ljubazne, pristojne i korektne.
Ovih dana planiram da posetim i treću. Ovu stariju cu preskočiti posto volim mladje maserke.
Ako neko od braće zna za sličan salon/e za masažu neka se ne ustručava, neka piše

Bio kod dve od tri devojke koje rade tamo (plus radi i neka gospodja, starija, koja radi valjda pre podne). Devojke, u dvadesetim vrlo ljubazne, pristojne i korektne.
Ako nije problem kontakt adresu neko da okaci od salona Aurora? Hvala

Bas tako
Bio kod dve od tri devojke koje rade tamo (plus radi i neka gospodja, starija, koja radi valjda pre podne). Devojke, u dvadesetim, vrlo ljubazne, pristojne i korektne.
Tebra, izvini, 2 pitanja:

1) Da li ti sam biras maserku kada se pojavis tamo, ili ti oni sami dodele?

2) Posto se rucna zavrsnica, kako kapiram, precutno dogovori uzimanjem ove masaze od 1h/5000rsd, da li se odmah skines skroz i legnes na sto? Kapiram da se prvo svakako pokrijes peskirom preko kare... :)

Hvala puno

Tebra, izvini, 2 pitanja:

1) Da li ti sam biras maserku kada se pojavis tamo, ili ti oni sami dodele?

2) Posto se rucna zavrsnica, kako kapiram, precutno dogovori uzimanjem ove masaze od 1h/5000rsd, da li se odmah skines skroz i legnes na sto? Kapiram da se prvo svakako pokrijes peskirom preko kare... :)

Hvala puno
Dodele ti oni. Druga ili treća je ili zauzeta sa svojim klijentom ili ne izlazi iz sobe dok si ti tu. Posle nekoliko puta kada ih upoznaš, kopiram porukom unapred zamoliš za odredjenu maserku.
Ma samo reci da ćeš masažu od 5.000, mada mislim da se to kod njih i podrazumeva.
Ma kakav peskir 😁, on je totalni višak
Meni često ne stave peskir, ni u običnim salonima. Tek kad se okrenem na ledja. A i tad nekad pitaju da li treba peskir. Jbg računa se da je čovek najopušteniji za masažu kada nema ništa na sebi.

Masaža ti je 50min, nije sat, meni je to sasvim OK
Porukama samo zakazi masažu, ne detaljisi 🙂
I budi ljubazan i kulturan, posto su i devojke koje rade tamo zaista takve. Videces, devojke nisu neke, sto bi brat na forumu rekao, prepicke, već ono normalne simpa cure. Meni je ono bas bilo opušteno i fino caskanje sa njima i tokom masaže.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh