Evo, baš planiram. Da “odjebem”… Za pušenje mogu da ti pošaljem nekog pedera da ga zadovoljiš.Ti si nama upala ovde na temu a ne mi tebi. Ćuti i puši, i odjebi odavde isto kao što si i došla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo, baš planiram. Da “odjebem”… Za pušenje mogu da ti pošaljem nekog pedera da ga zadovoljiš.Ti si nama upala ovde na temu a ne mi tebi. Ćuti i puši, i odjebi odavde isto kao što si i došla.
Za to se obrati dingospododingospo , samo što ima jedno veliko G (kao govno) umesto tog “gospodin”) . Na nacionalnoj osnovi ima ciganki iz Marinkove bare, pa idi radi tamo. Doduše, jedna CIGANŠTURA vam je bila jedno vreme načelnik Odeljenja za javni red i mir ,čuveni Milan Stanić. Ima tu kurva koji je unapredio u makroa. Pa, idi tamo.U čemu je fazon? Jel mi svi treba da napustimo sajt zbog ove ludače ili će lujka dobiti ban i tako će se rešiti problem? Još dođe i ovde nekoga vređa na nacionalnoj osnovi... Dajte više...
Da. Citiram “jednu te istu poruku” : pazi koga zoveš “drvenim advokatom” , koji štiti “nelegalne radnje” jer je prostitucija nelegalna u Srbiji. Prosto proširen možeš vrlo brzo da postaneš i bez mojih rečenica. Nemoj da se kurčiš BUDALO! I nemoj da ti napamet padne da ponižavaš i VREĐAŠ devojke sa sajta ( to sam ti rekla), Jer mnoge od njih imaju svoje porodice. To čitaju, možda, njihova deca! Šta tebe boli uvo zašto se neko bavi tim poslom, a ne nekim drugim? A, onda si dobio napad besa?! I počeo da mi sipaš ovde uvrede?! Našli ste ovde da komentarišete devojke sa sajta?! Nemaju već dovoljnu reklamu? NE SERI OLOŠU! I pokušaj samo da mi se još jednom obratiš tim rečima! NE PRIPADAM TOM SVETU! Da li sam nekada pripadala -NE TIČE TE SE! Da li ću možda opet pripadati - I TO TE SE NE TIČE. Lično, ne verujem. Ti ćeš nekoga da omalovažavaš i VREĐAŠ?Ne umeš da napišeš ni dve prosto proširene rečenice a da bude pismeno, citiraš jednu te istu poruku u nekoliko njih i pričaš nebuloze na nivou sifilisa u terminalnoj fazi. Doduše, to i ne treba da nas čudi od spermuše kao što si ti. Nema tebi pomoći, eventualno samo kod sveštenika da odeš dok još nije prekasno.
Da, evo baš čekam da mi srpski ološ i šljam, paćenici koji komentarišu devojke sa sajta “udele mrvicu pažnje” . Poput tebe i OSTALOG SRPSKOG ŠLJAMA sa foruma! Dečko, pozovi ti psihijatra, da vidiš šta ti fali, kada VISIŠ NA SAJTU ZA PROSTITUTKE. Niti mi treba bilo čija pažnja, niti me interesuje u MOJIM GODINAMA bilo kakva “seksualna aktivnost”, ako si na to kojim slučajem pomislio. Nemoj ti da komentatišeš BILO ČIJU “bolest”, A POSEBNO NEKOME -KO OD ISTE NE PATI!Ozbiljna sizofrena cepanja. Prilicno je tuzno iskreno. /:
Posto se ocigledno slabo moderise forum, jedino sto ljudi mogu da urade je da ignorisu ovakve nebuloze a ne da nastave da potpaljuju jos jace..
Ovakav tip osobe jedva ceka da im neko najzad udeli mrvicu paznje pa da jasu na tom talasu doveka...
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|