Evo, baš planiram. Da “odjebem”… Za pušenje mogu da ti pošaljem nekog pedera da ga zadovoljiš.Ti si nama upala ovde na temu a ne mi tebi. Ćuti i puši, i odjebi odavde isto kao što si i došla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo, baš planiram. Da “odjebem”… Za pušenje mogu da ti pošaljem nekog pedera da ga zadovoljiš.Ti si nama upala ovde na temu a ne mi tebi. Ćuti i puši, i odjebi odavde isto kao što si i došla.
Za to se obrati dingospododingospo , samo što ima jedno veliko G (kao govno) umesto tog “gospodin”) . Na nacionalnoj osnovi ima ciganki iz Marinkove bare, pa idi radi tamo. Doduše, jedna CIGANŠTURA vam je bila jedno vreme načelnik Odeljenja za javni red i mir ,čuveni Milan Stanić. Ima tu kurva koji je unapredio u makroa. Pa, idi tamo.U čemu je fazon? Jel mi svi treba da napustimo sajt zbog ove ludače ili će lujka dobiti ban i tako će se rešiti problem? Još dođe i ovde nekoga vređa na nacionalnoj osnovi... Dajte više...
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|