Brate bili smo svi, samo ne znam baš da li kod te određene xD
Okači lepo oglas a ne samo sliku vagine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brate bili smo svi, samo ne znam baš da li kod te određene xD
Riba kaže da ima 37g, a slikala se kada je imala 47g...![]()
Samo stariji 40 + god od 08 do 16 h | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Samo starija i i ozbiljna gospoda od o8 h do 16seksi-adresar.co
Ima li neko iskustva sa ovom damom?![]()
Uzasno izgleda. Nema veze sa slikama. Debela,konjska facaHvala što si mi rekao: neko mi je ispričao da je super cura, ali nisam poveravao. Verovatno je kako joj dune. A jel znaš ti ili jel neko možda zna ovu ? https://seksi-adresar.co/oglas/-sofi-centar-slike-licne
-do-21h/
Nazvao je ja, preko poziva je nešto jela govna, a pročitao sam jednu negativnu recenziju za nju.![]()
Samo stariji 40 + god od 08 do 16 h | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Samo starija i i ozbiljna gospoda od o8 h do 16seksi-adresar.co
Ima li neko iskustva sa ovom damom?![]()
I meni smrdi na prevaru, al sa druge strane ima bas umiljat glas...Na ovom broju ima i diskretna mršavica iz Zrenjanina... Prosto ne znam za koju od ove dve da se odlučim![]()
Ne traži preporuke. Postavi link oglasa koji te interesuje, ako ga neko poznaje odgovoriće.Pozdrav svima! Ponovno putujem za Beograd, zadnji put nisam uspio naci pa evo opet da pitam, ima li tko sigurnu preporuku za neku koja radi sa dvojicom ili trojicom, a da je domaca? Hvala!
Ovo nije telegram grupa.Ne traži preporuke. Postavi link oglasa koji te interesuje, ako ga neko poznaje odgovoriće.
Malo da se uvedu i ta pravilaOvo nije telegram grupa.
HvalaRiba kaže da ima 37g, a slikala se kada je imala 47g...
Povratak u budućnost
P.S. išle su kolege, nije za preporuku.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|