Marija | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Cekam te... Lepa atraktivna devojka,dolazak kod mene na nezaboravni provod.... Pozovi me poruke ne citam.....
Nazvao sam je oko 11:20h i dogovorili smo druženje sat vremena od 12:30h do 13:30h za cenu od 150e. Rekla mi je da se nalazi blizu Arene i da je kasnije nazovem za tačnu adresu. Stigao sam već oko 11:45 do Arene jer sam bio relativno blizu i rešio sam da sačekam u parkiću blizu one bele zgrade Supernova pored autoputa, pomislio sam da se garantovano nalazi u njoj pošto se sećam da sam u toj istoj zgradi karao dve ribe sa adresara pre godinu i jače dana. Kada je bilo 12:25 ja je okrenem da mi da adresu, prvi put zvoni do kraja i ne javlja se niko, posle par minuta zovem ponovo, ona se javi i da mi adresu sa skroz suprotne strane autoputa i Arene, u Antifašističke Borbe
Stižem ja, ulazim i penjem se na prvi sprat. Vrata mi otvara zgodna, izrazito visoka plavuša od oko 30 godina sa prirodnim velikim sisama i guzom. Nisam sto posto siguran da su slike sa oglasa njene, ali riba i po u svakom slučaju. Brzo se istuširam, i krećemo u akciju. Neko je na TG grupi pisao da se i ljubila sa njim, ne znam zašto je nisam pitao da li radi i GFE, ali nije se bunila kada sam tokom predigre krenuo da je ljubim od grudi naniže. Pica joj nije sasvim obrijana, ali lepo miriše. Guza joj ima vrlo seksi šmek, primetio sam da je krenula sebi da džara vaginu dok sam joj lizao rupicu otpozadi. Jedino je poza 69 sa njom malo teže izvodljiva pošto je skoro za glavu viša od mene. Promenili smo misionarsku pozu, kaubojku i dogi, prilično je glasna u seksu sa razliku od mene. Svršio sam pred sam kraj, posle par minuta je alarm zazvonio, ja sam se obukao, i rastali smo se uz jedan poljubac na izlazu. Nisam je pitao da li radi anal, ali verovatno ne radi čim to ne piše u dodatnim uslugama.
Za cenu 80e/150e je nemoguće naći bolju ribu, usluga i izgled 8,5-9/10, vrlo pozitivno iskustvo, jedino mi je ukrala malo vremena pošto je prošlo 50 minuta, a ona je izgleda navila alarm čim sam je pozvao dok sam još čekao ispred Supernove. Devojka je vrlo simpatična i šarmantna, u razgovoru sa njom sam saznao da je poreklom iz nekog sela u Hercegovini i ima taj naglasak, a bome to objašnjava i njenu visinu i građu.