E da nastavimo moju Tolstojevsku sagu.
Stiže sledeći petak Brazilka na redu.Listam i vidim neka
Lua 60 evra pola sata, ma reko koga ovaj loži takva Brazilka za te pare nema šanse. Šaljem upit slika cena lokacija? sve ko na sajtu kaze BW lokacija pola sata 60 evra sat 150. Reko ova je il glupa ili me loži, pa da imam keca iz matematike ne bi bio toliko glup. Reko ajd zajebavaću se ništa me ne košta, reko mogu li da platim dva puta po losa sata po 60 evra

? kaže može dva shota 60min 120 evra. Reko sigurno je prevara ovi su gori od kineza al ajd idem koštaće me samo živaca otićiću ako to nije to.
Stižem pola sata ranije od dogovorenog vremena, kaže dogovor je tad ako hoću ima drugarice jedna po istoj ceni a druga 20min 60 evra (tad još nisam kontao da pričam sa agentom svo vreme) ne reko sačekaću.
penjem se gore vrata otvara mlada Brazilka ta sa slike, reko jebote ovo stvarno ipak ima neke nade za mene. Ja joj dajem 120evra ona sva srećna raspoložena ne kontam koji joj đavo al ajd još bolje za mene. Engleski nula ko i kod svih drugih al nebitno nek je vesela, al u stanu se oseća miris sperme reko u kurac ipak nisam prvi danas sad znam sto sam čekao dogovoreno vreme. Da zanemarimo lošu higijenu spusta se ona za oral proguta ga celog a meni korz glavu samo ide jebote kakve li ona sve bolesti ima u grlu al ajd ko ga jebe od nečeg se mora umreti. Vreme je za akciju al ovaj put nece me one mučiti sa njihovim kondomima stigao sam spreman Durex XL taman paše navučem i počinje peglanje. Jedana poza druga vrtim tamo vamo pa u doggy već se i umaram guram je da legne na stomak i kako ona leže počinje sva srećna da viče anal anal, ma reko no anal ko će njoj sad da objašnjava da sam ja umoran. posle je vraćam u doggy prošlo sigurno jedno 20 min gledam dole vidim kondom deluje nagužvano, izvučem jebote on puko. Pa jebem mu sve kakav sam ja baksuz sta me sve neće snaći al šta je tu je ona kuca na translate da nema ništa ko da bi mi i rekla da ima. Sta ću reko ajd da završavam istresem u usta odma ona kuca na telefon 20 evra za to.Ma daću ti ko da mi je to sad jedina briga jebem ti i pare i sve. osta meni jos pola sata i reo koji kurac i plaćam sat kad znam da neću tresti toliko. Ništa lego ja na stomak i reko masiraj, ubio malo vremena ipali kući. Njoj sam uspeo da ostavim 5 zvezdica na EGE ako ništa bar me je oraspoložila koliko je bila vesela. Inače kad sam video da je agencija stavila drugu devojku na taj nalog obrisao sam review, tako da za nju ne vredi ostavljati link ovde.
Sledeća nedelja kreće nova borba, na redu Ruskinja. Dogovorim se sa nekom
LEOM tu kod Brankovog mosta, pomeri mi dogovor za nekih pola sata, reko ajd razvućiću vreme i to je to. Stižem opet nekih pola sata ranije šaljem poruku da mi da lokaciju, ona mislila ja ću je ispaliti kao drugi pa otišla u salon može za nekih sat i po. Naravno ja već ključam od besa hoćeš li biti sprema u dogovoreno vreme ili odo, piše ona neki izgovore i šalje link za neke devojke24 da tražim drugu, odjebem je i sad jebi ga tbletica popijena moram naći neku brzo tu.
Znam da su Brazilke sve većinom tu šaljem poruku za onu Aliciju ne odgovaraju šaljem drugoj agenciji što zanam da su na zelenom vencu. Javljaju se reko koja je slobodna sad ovog trenutka ja sam tu za 10 min.Šalje ona 4 slike i izaberem ja Bellu ona ima tetovažu preko cele ruke i kasnije sam video da mi je ona i bila na spisku.Inače ni ova LEA nema više link a ni ta Bella pa nemam da ostavim. odlazim ja tamo penjem se na prvi sprat i gledam u čudu brothrl Brazilskih prostitutki odma do kancelarije policijskog sindikata, reko jebote ko je u ovoj državi još normalan.Al šta je tu je ja svakako nisam. Pušta me ona u stan ulatim u WC reko da operem ruke a tamo ko u aušvicu nit sapuna peškira ništa sem pločica. jebi ga već se navikavam da će sve da ide uz kurac tako je kako je. Ona mi se nešto nije svidela, ne zbog nje ona je bila ljubazna i sve al jebi ga meni na oko nije nesto legla i tako ajde smlatim na brzaka ako sam bio 10 minuta. ona je inače ko i sve tamo 100 evra pola sata.
E sad najbitnije sutradam dole se nešto čudno dešava neka iritacija kao da me svrbi glavić nema peckanja al nešto ne valja. Naravno da sam verovatno nešto zakačio jer šta drugo očekivati kad sve ide kako već ide, trajalo je nekih nedelju dana imam zakazano pa ću odraditi testove.
E sad ako onaj ko čita misli jebote al je ovaj baksuz može li mu ići gore, naravno da može prava katostrofa tek sledi kod sledeće i za to mogu zahvaliti članu na ovom forumu
Rema14 al to ostavljam za sledeći post dosta sam davio za danas.