Brate ti se bas napati sa njimaKucao sam u wordu a ne direkno na webu da zbog tolikog kucanja mogu da sacuvam, jer ako kucam pola sata a izbaci me onda sam u problemu, sledeci post će biti bolje samo iskustva jos mnogo gora![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Brate ti se bas napati sa njimaKucao sam u wordu a ne direkno na webu da zbog tolikog kucanja mogu da sacuvam, jer ako kucam pola sata a izbaci me onda sam u problemu, sledeci post će biti bolje samo iskustva jos mnogo gora![]()
O njoj je već pisano... Nije dobila prolaznu ocenu...![]()
MASAŽA KOD ANJE | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Nudim Vam uslugu opuštanja uz moju specijalnu masažu❤️ Zakažite termin i opustite se u mom studiu😊 Whatsapp: 0637514720seksi-adresar.co
Jel bio neko kod ove devojke na masazi?
Sto? Ja sam bio, bila je topO njoj je već pisano... Nije dobila prolaznu ocenu...![]()
Pitanje za kolege.
Šta više preferirate BW lokacije ili centar Beograda? Meni je centar nekako privatniji, em nema portira na ulazu u zgradu em je gužva pa te niko i neće služiti. BW bukvalno znaju zašto si došao tu....Ono portir ti se smeška samo što ti ne kaže ti si deseti po redu. Jedina neprivatna situacija koju sam imao u centru je znatiželjna komšinica mislim da je bila Maršala Birjuzova ulica, bukvalno likuša me pratila da vidi gde idem. I naravno ona čuvena ekipa iz Džordža Vašingtona gde si se sudarao sa kolegama.
A inače ne kontam šta se desilo da sad maltene sve traže selfi traže da dođeš ispred zgrade da slikaš zgradu pa kad uđeš onda ti tek da broj stana ili ti samo kaže sprat pa ti gledaš gde će se vrata otključati....
Pre bilo evo ti adresa taj sprat taj broj stana, čak ti daju i šifru za ulazak u zgradu, ono uletiš obaviš posao izađeš i ne zna niko ni da si bio tu.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|