Jel bio neko kod ove? Piše na sajtu da radi i GFE i kunilingus i pozu 69, to sve ulazi u cenu. Ne piše da li dozvoljava da joj se liže čmar, ali ako može sve ovo verovatno može i to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za neke ona ispada daleko, kao sto si napomenuo u 3 pm. Meni je blizu njen smestaj i steta mi je sto ne bi zeleo nikako da ponovo odem kod nje, zbog njenih tripova, paranoje i 0 zalaganja.Nazalost i ja cu morati da se nadovezem na Koleginu recenziju, sa istim i slicnim iskustvom. Tinu znam jako dugo, radi u Zemunu u 3 picke materine. Kod nje je problem sto je "Kriticna" u smislu tempirana bomba, moze da ti bude do jaja, a moze da bude i pakao, se zavisi kako je zakacis. Zadnji put kad sam bio, nesto se gadno istripovala, da li je uhvatila paranoja ili sta vec ne znam, svakako ovo nije ona na slikama, izgleda drugacije uzvio, u smislu da je nabacila par kila. Daleko od toga da je ruzna ili nesto, ali non stop ti tripovi, te budi tih, te nemoj da te vide komsije, te polako ovo, te ono. Ne mozes ni da se opustis kao covek i da uzivas, pritom za 100-ku koju trazi, postoje devojke koje su stvarno kvalitetnije i koje pruzaju vrh uslugu.
Cena?Godina ima dobrano preko 50, ona kulturna, zgodna za svoje godine, korektna. Ko voli zgodne i dobrodržeće matorke može da ode kod nje.
Znači riba je GROBarka u pravom smislu te reči...
Daj hahaImam broj sofye lynx
Kako kome. Lepota je subjektivna stvar, ali po mom mišljenju daleko je od ružne žene.Jel lepa u licu?
Jbt ljudi imate njen oglas na adresaru sa sve cenom.
Izvinjavam se, izgleda da je obrisala cenu iz oglasa, sad sam video. Poslednje što ke pisalo čini mi se da je bilo 70€ pola sata, 120€ sat. Neka me ispravi neko ko je bio u skorije vreme kod nje.Jbt ljudi imate njen oglas na adresaru sa sve cenom.
Bio...dve matore kineskinje, katastrofa...male, debele,ruzne...kada sam pitao za devojku sa slike samo se smeju i govore 'choose'...
bio neko kod ove u Belvilu, navodno je Ruskinja ???
Zvao danas, nedostupna ili ugasen broj jebem li ga...
Neko zvao, bio??
Prati temu imalo je kardanMomci je l bio neko skoro kod Sare slatkice, aktivna je, ima neke ponude pa ima li neka iskustva. Zna li neko neku dobru za footjob?
Veoma prijatna devojka, mnogo izdrzljiva i aktivna u kaubojci i generalno dosta uziva u sexu.Jel bio neko kod ove? Piše na sajtu da radi i GFE i kunilingus i pozu 69, to sve ulazi u cenu. Ne piše da li dozvoljava da joj se liže čmar, ali ako može sve ovo verovatno može i to.
Zar ti nije ocigledno da je prevara? Oglas je 'unverified' i zar stvarno mislis da ces takvu ribu karati za 60 evra?
bio neko kod ove u Belvilu, navodno je Ruskinja ???
Gde joj se nalazi smeštaj ? Da li govori srpski ?Veoma prijatna devojka, mnogo izdrzljiva i aktivna u kaubojci i generalno dosta uziva u sexu.
Ne znam za lizanje cmara al sudeci po vajbu devojke i usluzi, verujem da je dobra sansa za to.
To su vrv. Kinezi.Zar ti nije ocigledno da je prevara? Oglas je 'unverified' i zar stvarno mislis da ces takvu ribu karati za 60 evra?![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|