sukimanijak
Member
Nazalost i ja cu morati da se nadovezem na Koleginu recenziju, sa istim i slicnim iskustvom. Tinu znam jako dugo, radi u Zemunu u 3 picke materine. Kod nje je problem sto je "Kriticna" u smislu tempirana bomba, moze da ti bude do jaja, a moze da bude i pakao, se zavisi kako je zakacis. Zadnji put kad sam bio, nesto se gadno istripovala, da li je uhvatila paranoja ili sta vec ne znam, svakako ovo nije ona na slikama, izgleda drugacije uzvio, u smislu da je nabacila par kila. Daleko od toga da je ruzna ili nesto, ali non stop ti tripovi, te budi tih, te nemoj da te vide komsije, te polako ovo, te ono. Ne mozes ni da se opustis kao covek i da uzivas, pritom za 100-ku koju trazi, postoje devojke koje su stvarno kvalitetnije i koje pruzaju vrh uslugu.Ja je ne bi preporučio, evo moje recenzije za nju
Da podelim svoje razocarenje. U Zemunu je, veoma blizu moje gajbe sto mi je odgovaralo. Dogovor preko WA, kad joj trazite da posalje adresu trazi od vas neku sliku ili video poziv na sekundu, ja sam izabrao video poziv. Kad sam dosao do smestaja pozivom mi je objasnila ulaz, i rekla mi je da ne ponavljam za njom sta govori. Prilikom ulaska dao sam joj cokoladu i pare, bila je nasmejana i vedra. Po ovoj jednoj slici na oglasu sto joj se vidi telo, rekao bi da je to ona, samo je malo buckastija, ali meni dopadljivo. Lice joj je lepo a usne...![]()
Najbolja 96 | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Atraktivna preplanula 29god Grudi prirodne cvrste 3, guza obla veca Telo utegnutno, preplanulo od solarijima Koza meka, izdepilirana cela, higijena na prvom mestu Jako prijatna, sve se mozemo dogovoriti NAPOMENA*** dolazite iskljucivo u moj smestaj gde se mozete istusirati i koristim ovaj broj...seksi-adresar.co