Neces zazaliti,Zena je vrhkaze se da je profi. ima dobre recenzije na ege. nisam jos bio kod nje... ali deluje sa poruka sasvim okey zena i profi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neces zazaliti,Zena je vrhkaze se da je profi. ima dobre recenzije na ege. nisam jos bio kod nje... ali deluje sa poruka sasvim okey zena i profi.
Pederi, jebu se u dupe.ma kakve trandze, kakva muskadija ta bolestina me ne zanima, od toga mi se povraca.
Nisam siguran da to pravilo važi ovde. To je u telegram grupi. Ispravite me ako grešim.E znam da je pravilo da nema preporuke i "nabacivanja"... skroz poštujem... Ali mora da pitam.
Da li zna neko neke drugarice dobre koje rade zajedno? Ima u SA par njih ali su mi bas fuj.
dobar izbor profila... javi nam recenziju ako bude bilo.
a cek.. jbt. "lolita"?? to mi lici na famoznu Milu sa SA !dobar izbor profila... javi nam recenziju ako bude bilo.
Nije Mila, a Mila nije toliko losa. Samo se ne folira ako joj neko ne odgovara. Redovan sam kod nje, fantazija kako se jebe, oral je do jaja, osim sto joj smeta presemena, mada ja tad predjem na seks i sve puca...a cek.. jbt. "lolita"?? to mi lici na famoznu Milu sa SA !nista spec..
lice meni lici na pudlu neku, meni nije neka lepota UOPSTE. za te pare.. meni se nije svidela, nisam ni usao kad je otvorila vrata. jebao sam mnogo bolje picke za 150/ sat na ege. mjslim da trazi 120 ili isto tako nesta... radi kod crvenog krsta.
ovde su pisali da radi i anal. eto toliko..
ako tebi odgovara onda samo napred.Nije Mila, a Mila nije toliko losa. Samo se ne folira ako joj neko ne odgovara. Redovan sam kod nje, fantazija kako se jebe, oral je do jaja, osim sto joj smeta presemena, mada ja tad predjem na seks i sve puca...
Bio sam kod gospodje pre godinu dana. Dogovaranje je malo heavy, vadi se na online druzenje kad se ne javi na telefon. Kad sam usao u stan docekala me je u korsetu i halterima, sa otvorenom konzervom i nudila me da cirkamo zajedno sa vrata. Telo joj je savrseno, koza mekana, samo po faci skontas da ima vise godina. Dudla kurac ubija, uvlaci muda, rimminguje. Da nebi isprskao brzo, ponudio se da je lizem, nije ga ni izvadila iz usta zabacila noge u 69, pica prelepa, mirisljava, kao klinka koja tek pocinje. I kako ubodem sta joj odgovra, tako deepthroatuje. Kako sam zastao da izgovorim "dal da svrsavam u grlo" tako je posegnula za kurtonom stavila mi kurton ustima i zajahala me, nabila sise u facu i rekla da najavim prskanje, posle minut ipo mozda, reko gotov sam uskoro, digla me u doggy da stanem pored kreveta, pridrzala ga i navukla ga u bulju, ja se podupro o pod i krevet, a ona ubacila u 6tu brzinu,koliko sam bio sokiran trajalo je dok nije ona orgazmirala. Zgrcila se na krevetu jedno 10ak sekundi, pohvalila me da bog zna kako dobro jebem, a ja u soku, realno osim jezika maltene se nisam ni pomerio. I eto nje zabaci glavu preko ivice kreveta, svuce mi kurton i iznabijam joj u grlo do kraja. Posle se istusirao i otisao sa mozda najjacim utiscima do sada.Nije moguce da niko nije posetio ovu milfaru https://seksi-adresar.co/oglas/extra-rasna-crnka-online-i-uzivo/
Pra dva linka su zapravo od iste devojke mala je baš kao sa slike pučka ipo novi beograd.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|