Kakva su iskustva za ovu:
Vidim njene oglase i na sexy adresar
Jesu li njene slike ili?
Vidim njene oglase i na sexy adresar
Jesu li njene slike ili?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SamoZ
Zato samo Thailand za trans...Odlicne I zenstvene,samo glas malo grublji..
Ma bolje ti je što je pao samo oral, s obzirom da je momčina viša od tebe ko zna koliku belegiju ima, mogao si najebati...Bio prosle nedelje, deluje starije nego sto pise bar 2-3 godine. Smestaj Bg na vodi, drugarica joj je u drugoj sobi.![]()
TRANS MALA BARBIE 💦 | Seksi Adresar - Licni Kontakti
✨ Najmlađa trans devojcica u gradu ✨ Za odabrane muškarce koji znaju da cene pravo društvo. 🌹 Ja sam trans devojka, negovana, ženstvena i uvek tip-top sređena. Pored fizičkog izgleda, volim kada neko zna da bude galantan, kulturan i diskretan. 💋 Aktivna 💋 pasivna – ali samo ako mi se svidis 💋...seksi-adresar.co
Prvo sto mi se nije svidelo visocija je bila Malo od mene, a ja Sam 190+. Zamara pricom malo I najgore od svega radi kao samo oral, seks samo s deckom... NEMA smisla Ako Sam dosao a ti mi uzivo kazes to Ali NEMA veze oral okej 7/10.
Ne bih bas ponovio Niti izgleda nesto specijalno pritom mnogo je umisljena.
Da mi ne kaze samo oral nego da ga primi s zadovoljstvom I pita Jel ima josA šta si zemljače ti očekivao od muškarca.
Ako budes cuo da je krenula da radi Ili posetio Javi... Bas kad Sam ja hteo da je posetim pravi pauze..I nju sam hteo da posetim. Tu mi je u komšiluku. Južni bulevar. Poslednje što znam da je radila neke zahvate na sebi. U drugoj grupi, gde je ona član najavila je pauzu. Jebem li ga. Ne znam zašto ovolika pauza. Baš je dugo nema. Sva recenzije za nju su odlične. Svi zadovoljni. Znam da je operisani muškić, ali jbg. Jedan je život
Nije da mnom tako lako baratati nisam ni ja za bacanjeMa bolje ti je što je pao samo oral, s obzirom da je momčina viša od tebe ko zna koliku belegiju ima, mogao si najebati...
Bilo bi u fazonu jao mala barbi ti duplo veću prangiju nego ja.Ma bolje ti je što je pao samo oral, s obzirom da je momčina viša od tebe ko zna koliku belegiju ima, mogao si najebati...
Vidiš da piše da je i aktivna i pasivna, što znači da hoće i da primi i da uvali.Da mi ne kaze samo oral nego da ga primi s zadovoljstvom I pita Jel ima jos![]()
Vujadine, ti li si?Bio prosle nedelje, deluje starije nego sto pise bar 2-3 godine. Smestaj Bg na vodi, drugarica joj je u drugoj sobi.![]()
TRANS MALA BARBIE 💦 | Seksi Adresar - Licni Kontakti
✨ Najmlađa trans devojcica u gradu ✨ Za odabrane muškarce koji znaju da cene pravo društvo. 🌹 Ja sam trans devojka, negovana, ženstvena i uvek tip-top sređena. Pored fizičkog izgleda, volim kada neko zna da bude galantan, kulturan i diskretan. 💋 Aktivna 💋 pasivna – ali samo ako mi se svidis 💋...seksi-adresar.co
Prvo sto mi se nije svidelo visocija je bila Malo od mene, a ja Sam 190+. Zamara pricom malo I najgore od svega radi kao samo oral, seks samo s deckom... NEMA smisla Ako Sam dosao a ti mi uzivo kazes to Ali NEMA veze oral okej 7/10.
Ne bih bas ponovio Niti izgleda nesto specijalno pritom mnogo je umisljena.
kaze se da je profi. ima dobre recenzije na ege. nisam jos bio kod nje... ali deluje sa poruka sasvim okey zena i profi.
Neces zazaliti,Zena je vrhkaze se da je profi. ima dobre recenzije na ege. nisam jos bio kod nje... ali deluje sa poruka sasvim okey zena i profi.
Pederi, jebu se u dupe.ma kakve trandze, kakva muskadija ta bolestina me ne zanima, od toga mi se povraca.
Nisam siguran da to pravilo važi ovde. To je u telegram grupi. Ispravite me ako grešim.E znam da je pravilo da nema preporuke i "nabacivanja"... skroz poštujem... Ali mora da pitam.
Da li zna neko neke drugarice dobre koje rade zajedno? Ima u SA par njih ali su mi bas fuj.
dobar izbor profila... javi nam recenziju ako bude bilo.
a cek.. jbt. "lolita"?? to mi lici na famoznu Milu sa SA !dobar izbor profila... javi nam recenziju ako bude bilo.
Nije Mila, a Mila nije toliko losa. Samo se ne folira ako joj neko ne odgovara. Redovan sam kod nje, fantazija kako se jebe, oral je do jaja, osim sto joj smeta presemena, mada ja tad predjem na seks i sve puca...a cek.. jbt. "lolita"?? to mi lici na famoznu Milu sa SA !nista spec..
lice meni lici na pudlu neku, meni nije neka lepota UOPSTE. za te pare.. meni se nije svidela, nisam ni usao kad je otvorila vrata. jebao sam mnogo bolje picke za 150/ sat na ege. mjslim da trazi 120 ili isto tako nesta... radi kod crvenog krsta.
ovde su pisali da radi i anal. eto toliko..
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|