Može kontakt od Tade
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može kontakt od Tade
bio kod svih koje si nabrojao,,,samo plavusa1976 i masaža centar kod Anje,,,ostalo fuš!!!Resio sam da ispunim sebi zelju i jebem neku matorku, citao sam ranije sta se pisalo i video par(plavusa1976, masaza za tebe centar, ruskinja sto masira sakura, evo sad i ova ana sto radi anal...) Koja je najbolja sada? Trebaju mi preporuke jer ne posecujem cesto eskort.
Pokušavam do nje doći već godinu, dve. Deluje mi da je lakše ući u pentagon. Jednom mi se javila, ali je bila u fazonu kao eeeeee... ne znamo se, ako nisi bio ranije, onda ništa. Plus na sve to, jako teško se javlja na telefon. Ali odustaću nikadMasaža za tebe centar.
Budi ok, možeš je jebati kako hoćeš.
Ako ti se posle ove specijalke o kojoj je kolega pisao skoro idalje ide onda...Meni je ona baš izazov. Razmišljam dugo da odem, Al nekako me baš odbija izgled. Verujem da mi se ne bi ni digao kad bi je video uživo. Verujem da je usluga na nivou. Da radi bukvalno šta ti padne na pamet. Baš dugo se premišljam. Ako se ipak usudim da odem, bićete obavešteni![]()
Nadam se da se @Osterlitz zavitlavao, ali se secam da sam ostavio rucak kad sam procitao na pola pojedenŠto se Elene tiče ističem da ona ima svoju specijalku.
Specijalka joj je scat po klijentu.
Jede samo banane tri dana pre susreta sa klijentom, da bi se bolje razmazivalo.
Mislim da bi ovi likovi sto vole ove boleštine, trebali da imaju posebnu temu na ovom forumu, zaista mislim da bi na ovoj temi trebale biti isključivo žene, mladje starije ovakve onakve, ali ipak ženeVideo sam pre par godina tu Elenu u busu tamo kod fontane na Novom Beogradu, na stranu sada to kako izgleda, meni uopste nije jasno kako neko moze da jebe bilo sta drugo sto nije cisto zensko... ali ok, nismo svi isti, tako ja gledam na to...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|