Pisao je covek na 232 straniKako izgleda ova?
Sta sve spada u tu masazu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pisao je covek na 232 straniKako izgleda ova?
Sta sve spada u tu masazu?
Bio sam kod nje kada je radila u Borci, planiram da odem opet. Dobra je nije losa, dobro pusi, dozvoljava da joj se svrsi u usta, dva puta sam joj svrsio u usta. Sve mi je dozvolila i da je jebem u usta i trudila se, i sama se nabijala da pusi, bas je dobra u pusenju, jebao je nisam, Bas je glomazna. Ali za pusenje 10 od 10, nije ko neke da zabusavaju, vidi se da daje sve od sebe. Preporucio bi je sto da ne ko voli da nabija dok mu pusi, i da svrsava bez da ga vadi, probao sam da joj lupim samar to nije htela dok je pusila, ovako je ok zenaAndja iz Panceva,koja bude povremdno u Bg.
Ni sam ne znam dali da je prepoducim.
Lepa komunikacija,moze oral,moze i anal,mozw svrsavanje u usta.
Sise jako lepe,mekane,nije skupa.
Ali bas debela,mislim oko 100 kg.
Tesko je izvagati dali svi ti plusevi mogu da pokriju ovaj minus.
ipak kada odlazis i kada je vidis nekako te bude sramota sta si jebao,a onda se setis da sve moze,da su sise bas lepe..jbg tesko je reci,cena od 50e mnogo toga govori
je l daje popust za sako oral?Bio sam kod nje kada je radila u Borci, planiram da odem opet. Dobra je nije losa, dobro pusi, dozvoljava da joj se svrsi u usta, dva puta sam joj svrsio u usta. Sve mi je dozvolila i da je jebem u usta i trudila se, i sama se nabijala da pusi, bas je dobra u pusenju, jebao je nisam, Bas je glomazna. Ali za pusenje 10 od 10, nije ko neke da zabusavaju, vidi se da daje sve od sebe. Preporucio bi je sto da ne ko voli da nabija dok mu pusi, i da svrsava bez da ga vadi, probao sam da joj lupim samar to nije htela dok je pusila, ovako je ok zena
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|