Pozdrav ljudi,je l zna neko mozda Senku iz Panceva da li jos radi?https://seksi-adresar.co/oglas/senk4/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel si pokusao da pozovesPozdrav ljudi,je l zna neko mozda Senku iz Panceva da li jos radi?https://seksi-adresar.co/oglas/senk4/
Ček, nije mi jasno za Yettel... Da li možeš da je koristiš neregistrovanu za tih 7 dana?U vezi novih sim kartica
MTS: mora biti registrovan pre aktivacije.
Yettel: rok za registraciju je do 7 dana od kupovine (ako nije odmah urađena).
A1: takođe traži odmah prilikom aktivacije.
Tako da ili platite nekom da registruje, ili ga registrujte na sebe.
Naravno,na ovaj broj vec duze vreme je nedostupnaJel si pokusao da pozoves
Koliko sam razumeo da možeš 7 dana da koristišČek, nije mi jasno za Yettel... Da li možeš da je koristiš neregistrovanu za tih 7 dana?
Hvala ne bih bas da se zajebemKo voli nek izvoli. Nego reko mozda covek nije dobro procenio pa da se ne zajebe![]()
Ne moze what's up ni Viber Jel mora poziv da bi se regist. aplikacija a za poziv neophodna je registracija br. Obrni okreni dupe ti je pozadiBar za a1 moras odmah da registrujes da bi zvao e sad nzm kako je za viber watc i telegram da li moze da se registruje aplikacija bez reg broja odnosno da li bi bilo to moguce
Aj sa srecom brate pa javi kako je biloPošto mi se Laura ne javlja, probao bih da se ispraznim sa Elenom. Valja li sex sa njom, jel iko bio?
![]()
Elena | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Give It 2 Me.👄👄😉Ostvari svoje fantazije,van okvira i bez predrasuda.Kisses.Elena. 0611100874 Viber poziv-0611358437seksi-adresar.co
Davno sam bio, ali koliko vidim, niko se nije žalio na uslugu, izgled je specifičan i problematičan, ona je onako uslužna, voljna za saradnju i da uradi šta god poželiš, ipak je to skoro pola veka tradicije i usavršavanjaPošto mi se Laura ne javlja, probao bih da se ispraznim sa Elenom. Valja li sex sa njom, jel iko bio?
![]()
Elena | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Give It 2 Me.👄👄😉Ostvari svoje fantazije,van okvira i bez predrasuda.Kisses.Elena. 0611100874 Viber poziv-0611358437seksi-adresar.co
Ovu Adel bih rado probao, izgleda baš egzotično i po ovom oglasu radi skoro sve bez doplate, ali pitanje da li govori srpski? Ne možemo da se jebemo preko Gugl prevodioca.
Za 80 ok tatarka u centru
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |