Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dzabe mu pises, to je botJebi se.
Ja sam kod ove pokušao da zakažem pre neki dan kada sam bio u Kraljevu. Još sam je nazvao dan ranije, morao sam preko telefona da joj objašnjavam šta je obostrani oral pošto nije znalaJel bio neko?![]()
Milica nova u kraju 😘😋 | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Pozovi me za dogovor 😘 SAMO OBICAN POZIV NE ODGOVARAM NA PORUKEseksi-adresar.co
Bio jedan burazer iz Kraljeva kod nje. Pisao je recenziju na telegram grupi i toliko mu se svidelo da je hteo laptop da proda za 50e da ode opetJa sam kod ove pokušao da zakažem pre neki dan kada sam bio u Kraljevu. Još sam je nazvao dan ranije, morao sam preko telefona da joj objašnjavam šta je obostrani oral pošto nije znalakaže radi i to, ja kažem pozvaću te sutra da potvrdim i za adresu, sve ok, dođem ja sledećeg dana u Kraljevu ona se ne javlja, a dostupna je i telefon zvoni. Zvao sam je jedno petnaestak puta i na kraju nisam uradio ništa.
Na ovim fotkama deluje brutalno, i moraću da pokušam još koji put ako budem putovao u njen kraj. Izgleda da joj se tangice ocrtavaju ispod ovih helanki, i baš me zanima da li dozvoljava da je ližu i spreda i otpozadi.
U nekoj uličici malo ispod Đeram pijace. Ne znam da li je uvek na istoj lokaciji.Hvala na podeljenom linku oglasa. Gde se nalazi ova matorka?
Koja dama druze, ovo je transseksualac.. Boki13 fazon
Da li je neko bio kod ove dame bas lepo izgleda isao bih pa mi treba pomoc, misljenje? Hvala
Nisi valjda samo zbog nje zapucao u Kraljevo.???Ja sam kod ove pokušao da zakažem pre neki dan kada sam bio u Kraljevu. Još sam je nazvao dan ranije, morao sam preko telefona da joj objašnjavam šta je obostrani oral pošto nije znalakaže radi i to, ja kažem pozvaću te sutra da potvrdim i za adresu, sve ok, dođem ja sledećeg dana u Kraljevu ona se ne javlja, a dostupna je i telefon zvoni. Zvao sam je jedno petnaestak puta i na kraju nisam uradio ništa.
Na ovim fotkama deluje brutalno, i moraću da pokušam još koji put ako budem putovao u njen kraj. Izgleda da joj se tangice ocrtavaju ispod ovih helanki, i baš me zanima da li dozvoljava da je ližu i spreda i otpozadi.
Nisam, ali bezveze što me je ispalila, dan ranije kada sam zvao javila se odmah.Nisi valjda samo zbog nje zapucao u Kraljevo.???
Ja sam jednom zapucao u NS zbog neke sa hepy sex oglasa to bilo pre desetak godina kad ona se tad nije javila ja izgoreo.Nisam, ali bezveze što me je ispalila, dan ranije kada sam zvao javila se odmah.
Paziiii I Kristina Ferrari je sad bolja od mnogih..Koliko vidim I ova I'ma macuKoja dama druze, ovo je transseksualac.. Boki13 fazon
Ko voli nek izvoli. Nego reko mozda covek nije dobro procenio pa da se ne zajebePaziiii I Kristina Ferrari je sad bolja od mnogih..Koliko vidim I ova I'ma macunema kardan
Jel istina da nove pripejd kartice rade mesec dana bez registracije? I od kog operatera?
Jel se to vratila Radmila Stanković? Na viberu mi je poslala njen video, isto obučena kao na storiju na svom Ig profilu. Jel bio neko, jel to ona?
jel mozes broj njen da das ?![]()
Stara nova Rada | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Iskljucivo i samo iskljucivo prvo viber za dogovor. Znaci posaljes poruku a ne zoves kao poludeo. Vecina vas me zna,radim samo na adresi. Znaci nemam smestaj. Cena za sat je 110 e i taxi. Taksi placate ili yandex ili pink gde ste vec registrovani na aplikaciji ili meni na racun. Ne idem ako...seksi-adresar.co
Lepa je, blejala mi cesto na gajbi, 10/10 izgled tad, na ovim slikama nije nesto, uzivo je boljaJa sam kod ove pokušao da zakažem pre neki dan kada sam bio u Kraljevu. Još sam je nazvao dan ranije, morao sam preko telefona da joj objašnjavam šta je obostrani oral pošto nije znalakaže radi i to, ja kažem pozvaću te sutra da potvrdim i za adresu, sve ok, dođem ja sledećeg dana u Kraljevu ona se ne javlja, a dostupna je i telefon zvoni. Zvao sam je jedno petnaestak puta i na kraju nisam uradio ništa.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|