Pozdrav, da li je neko bio? Kragujevac je u pitanju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cakana..?Kako se zove ona iz Uba kurva ilimako ima konšta od Milice iz Kragujevca stare fufe
Ko je natasa? Daj link...Tea je vrh, pored Nataše iz Bloka 63 najbolja riba sa SA kod koje sam bio. Lepa brineta 95 godište sa prirodnom guzom i sisama. Mazi se, ljubi se, radi obostrani oral po vrlo povoljnoj ceni, sa njom uvek imam seks kao da mi je devojka. Ocena 10/10.
Ta Cakana je bas Kakana, daj bre taj je grozna imam ortaka na Ubu i on mi je pokazao uzivo u jednom kaficu ono je horor, kazu da ode u kafanu i tu je jebe njih 20 nekih kamiondzija, fizikalaca i slicnih dno dna likova. pokazao mi klip gledao sam ni 5 sekundi reko gasi to fuj bre.Cakana..?Šta će ti to nedaj bože. Tu sam video uživo u NS majko mila izgleda kao da je krenula da orobi lokalni kontejner, možda i jeste krenula bukvalno da povratiš na šta liči. Ima jedno 35-6 izgleda kao da ima 60, mada opet neko se loži na to.
Da, ja sam naseoPrevarant! Vise njih je objavilo da trazi novac unapred i nakon uplate ide blok
I kakva je?
Evo aleksandra brinetica
Menjala je broj sad je ovaj
U oglas uvek pise da je kod vas ili moze i u kolima
10 od 10 ako je navatasJel ima neko iskustva sa onom sto se jebe samo u autu?
Pa kao dog ali sad joj pisem i ne odgovara, ali kao prema adi ima neki parking...malo sam se istripovao da me ne saceka nekoA ume i da ispali cesto
Pa vec smo odlozili za sutra...zbog vremenaAli mozes da ocekujes da se ne pojavi
Kad se vidite pitaj je za guzu.Pa vec smo odlozili za sutra...zbog vremena![]()
Mislis da hoce?Kad se vidite pitaj je za guzu.
Bio si sa njom?Ali ne pominki pre nego sto se vidite
Ko je natasa? Daj link...
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |