Poz svima
Iz Beograda sam, jako dugo nisam gledao ove online verzije, jer imam neku klinku koja "radi" pa mi ona sredi drugarice sto rade
Vidim da su Halo oglasi ukinuli "Licne kontakte", steta velika, tamo si mogao da nadjes kulturnije / lepse varijante nego ove sa Adresara
Seksi adresar kolko kapiram, ovaj sajt sto je sada jedini aktivan, je fejk u odnosu na originalni Adresar koji vise ne postoji. Nek me neko ispravi ako gresim
Uz to receno - kakvi su ovo zgadovi seme ti je*em ??
Preko 400 oglasa, sve ukupno nema jedna ipo normalna riba ?
Transovi, gansture, debele, milfare, i ovi fejkovi sto traze "pola uplate unapred" i ne znaju da fejk slike tek sad lako mogu da se otkriju sa AI
Pored ove moje Beogradjanke, imam i NS varijantu, devojka koju upoznah odavno sa Halo oglasa koja ima pregrst drugarica koje su brutalne ribe, vecina njih i klinke (18-24) i prakticno su dzaba u odnosu na Beograd (kod nje sat, 50e)
Pa mi nije jasno, zasto se pregrst tih mladjih top riba ne reklamira online ? Valjda strah ili sta jebemliga
Jel ima neka alternativa za Adresar ?
Svi ovi strani eskort sajtovi kada ukucas Belgrade ili Novi Sad prepuni kojekakvih kineskinja i slicno, i ovih "elitnih" sto bi soma evra da ih neko opali.