ivanxxxxxxx
Active member
Pustite decka na miru, ima pravo da ga drka na prepiske ovde... 

Sala, bez zle krvi, sportski pozdrav svima.
Sala, bez zle krvi, sportski pozdrav svima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Takodje sam jako zaintresovan,ako neko ima kontakt ,castim![]()
Koja brinetica, ima ih bar 10 na SA sa tim imenomAlo nelo ide kod brinetice iz SA nemoj te se ljubiti
Da to je taMisl8m da je ova aleksandra kod z.venca
Sto se samo prca u kolima
Takodje, i to u onom stanu u prizemlju (iznad je bio njen privatni stan), kod Zelenog venca ispod mosta. Ako imas njen FB, posalji.![]()
Imam njen FB
Matorka 50 god ali odlicna silikoni odlicno telo lepo dupe voli da se kara vredi da odes a sve se dogovoris s njom ako imas neke zeljePozdrav ekipa, evo mog prvog posta na ovom forumu !, jel imao mozda neko iskustva sa ovom gospodjom ?, i zasto dosta njih drzi iskljucene telefone vecinom vremena ili posle ispaljuju, gde je profesionalizam tu ?, ne dobijaju dobru reputaciju na taj nacin !
Aha, jel si isao cesto kod nje, jel ovako prijatna, nece da ispali kada se dogovorite za termin ?Matorka 50 god ali odlicna silikoni odlicno telo lepo dupe voli da se kara vredi da odes a sve se dogovoris s njom ako imas neke zelje
Teško da ćeš je dobiti. Pokušavao sam i sam, nema šanse. Iz Iskustva drugih se može saznati da ispaljuje i kad se dogovoriš. Očigledno mnoge imaju dovoljno starih mušterija sa drugim brojevima telefona, mada mi nije jasno čemu onda oglas na kojem često menja fotografije i osvežava ga. Pratim da njen oglas stoji godinama na SA, pri čemu je na njima objavljivala i kad je na odmoru o slično, a da je dobiješ teška priča.Aha, jel si isao cesto kod nje, jel ovako prijatna, nece da ispali kada se dogovorite za termin ?
Pozdrav ekipa, evo mog prvog posta na ovom forumu !, jel imao mozda neko iskustva sa ovom gospodjom ?, i zasto dosta njih drzi iskljucene telefone vecinom vremena ili posle ispaljuju, gde je profesionalizam tu ?, ne dobijaju dobru reputaciju na taj nacin !
Bilo je komentara i recenzija dosta ranije o njoj, ako uspem da nadjem, saljem ti. Mahom pozitivni. Licno nisam bio.https://seksi-adresar.co/oglas/starija-i-ozbiljna-gospoda-od-8-h-do-18h/ Da li ima komentar o njoj?
Sve preporuke...Sta reci stara Garda kada su vecina sa ovog SA bile vrh I nisi znao koja je boljaZdravo da li je neko bio?
![]()
Prave slike broj u ruci BG devojka | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Uredna devojka sa urednim smeštajem u centru Beograda, 27 marta. Ovde nema prevare placate na licu mesta, slike su prave ali oglas je iskljucivo za kulturnu galantnu gospodu. Sms se ne cita, spikerfon ne. 178 visoka, grudi 5. 130 eura je sat. Ona trazi njega NE DOLAZI SE KOD VASseksi-adresar.co
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|