Ima više salona Aurora u gradu: Slavija, Voždovac, Mirijevo... U koji si ti išao?5000rsd sat vremena ili 50min, ne zam tacno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima više salona Aurora u gradu: Slavija, Voždovac, Mirijevo... U koji si ti išao?5000rsd sat vremena ili 50min, ne zam tacno.
Mirjevo?not great not terible
nema muza radi u potpunoj diskreciji da niko ne zna... poprilicno je paranoja zena... msm razumem je
A jbg, nekad i tebe kad bi jahali ceo dan iskljucio bi telefonNe kontam zasto vecina sa SA iskljucuju telefon, ja se danas dogovorim sa jednom, posle kad sam ponovo zvao za adresu nedostupna, zar misle da ce ih neko zvati bas kad njima odgovara?
Kako tebi ide, jel ispostuju dogovor?A jbg, nekad i tebe kad bi jahali ceo dan iskljucio bi telefon![]()
Ta Aurora o kojoj se ovde govori je na Juznom Bulevaru.Ima više salona Aurora u gradu: Slavija, Voždovac, Mirijevo... U koji si ti išao?
Cisto da znas, nije klasican salon nego rade u stanuIma više salona Aurora u gradu: Slavija, Voždovac, Mirijevo... U koji si ti išao?
Iskreno kockanje, uvek imam alternativu, ali kazi 50/50 kod ovih kod kojih sam bio se lako dogovorim opetKako tebi ide, jel ispostuju dogovor?
Čudan ukus? Pa brate, ovako nesto možeš da otrljas glondzom u svakom bircuzu lociranom uz zeznicku stanicu koja od 06:30 izjutra služi metil alkohol iz flaše Takovo lozovace..Kolege,
Neko slučajno bio?
Ne zamerite nešto imam čudan ukus ovih dana....
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|