daj neku recenziju o Žaklini...?Ne zove se Maša, zove se Žaklina, ima 27 godina. I vrlo dobro se znamo. Sledeći put joj recite momci, pozdravio te Cile puno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
daj neku recenziju o Žaklini...?Ne zove se Maša, zove se Žaklina, ima 27 godina. I vrlo dobro se znamo. Sledeći put joj recite momci, pozdravio te Cile puno.
Imao sam oral bez zaštite, ali svakako 10 minuta i jebao sam među sise ali svakako mislim da od toga nije nego od usta al jebiga valjda će proći nekako, nego kad radite PCR test pa kad vam gurnu za bris baš neprijatno, i kad pišam mi neprijatno od toga hahah, ne znam dokle će trajati sve.pa jesi imao sex bez zaštite?
da bi bio siguran da nemas hiv, moras uraditi cetiri test u razmaku od 4-6 meseci, jedan test ne znaci nista.Pošto vidim da ste pisali o bolestima, da znate da se pazite, ja evo već mesec dana povišena temperatura, a rekli su mi tad da imam mikoplazmu, doduše dole mi je prošlo jer me ne peče ništa i crvenilo..Ali sam hteo da napišem nešto najbitnije a to je koliko sam se istripovao da nije nešto ozbiljnije jer mi je temperatura skočila na 37.5 i nije se spuštala uz obilno noćno preznojavanje, čak me je i grlo bolelo, što je jedan od prvih simptoma HIV-A, kad se to desilo ja reko gotovo sad ću za koji dan 38 C, sreća rezultati testova su negativni i na HIV i hepatitis ovo ostalo kako god je, preživeću, svakako su ti simptomi dovoljni da se ozbiljno istripujete i da krenete da sumnjate u sve..Tako da srećno braćo i čuvajte mi se
![]()
Jel znas mozda od koje si fasovao? Na koju sumnjas, koja ti je bila rizicna po tebi? Domaca ili strankinjaImao sam oral bez zaštite, ali svakako 10 minuta i jebao sam među sise ali svakako mislim da od toga nije nego od usta al jebiga valjda će proći nekako, nego kad radite PCR test pa kad vam gurnu za bris baš neprijatno, i kad pišam mi neprijatno od toga hahah, ne znam dokle će trajati sve.
Ma da u BG sačuvaj me Bože i da nisu u panici, komšije vole da vide šta se dešava, jednom me neka komšinka u Maršala Birjuzova pratila dok sam čekao 3 puta je prošetala kera pored mene dok sam čekao Brazilku da se javi.... Ponoviću se jednom u BW izlazim iz zgrade portir mi se smeška i kaže "bila dobra aaaa!". Privatnost nula....Ja sam navatao u Budimpesti 3-4 odlicne kombinacije, na duze staze, normalne, stabilne i korektne osobe. Jednom sam doduse naleteo i na prevaru, odmah sam video da nesto smrdi ali sam hteo da se ispraznim i ostao bez 40 eur. Prvo izasla neka mala da izvidi situaciju, pa onda ta kurvica sto kao radi iz pasaza, onih zgrada sto idu u krug, da me pozove da udjem u stan, a na stepenicama visi neki istetovirani majmun, i onda ona pocne da drami tu nesto kad se skines, pozove njega i izbaci te napolje a prethodno joj platis. Ali u principu, devojke stavljaju svoje slike, cesto i snimke, sredjeno, uredno, korektno, dosta ih dolazi na adresu. Nije toliko fobicno kao u Beogradu, da te vrti oko zgrade, da te ne vide komsije i ostalo.
Totalno si upravu ja sam radio taj glavni test čisto za svaki slučaj, ali je bio samo oralni sex, a i sada mi je pala temperatura, uglavnom je kad je hiv dostigne i preko 38C a ja to nisam imao,dosta je bolje šanse su baš minimalne ako je preko toga, još sa testom koji je posle 2 meseca siguran 99.99% ne bi trebalo da je to, a i pre tog oralnog seksa nikada nisam ulazio u rizične odnose već baš proverene ovo mi je bilo prvi put i prvi oral, prvo pa muškoda bi bio siguran da nemas hiv, moras uraditi cetiri test u razmaku od 4-6 meseci, jedan test ne znaci nista.
Kod Brazilke, ali svakako mislim da nije bitno dal je naša ili strankinja kad je bez kondoma dovoljno da neko ko ima prenese njoj i ode nas 5 svi ćemo dobiti to sranje, kad su ovakve stvari u pitanju nema sigurnosti kad je bez zaštite, video sam da je neki lik pisao da je jebao dosta njih bez kondoma kad su stekle u njega poverenje i da mu nije ništa tako da samo sreća može da te sačuvaJel znas mozda od koje si fasovao? Na koju sumnjas, koja ti je bila rizicna po tebi? Domaca ili strankinja
Da nastavim, jer ja nisam znao šta da radim, bio u nekoj laboratoriji oni vamo tamo i okej su i nisu prvo kod jednog doktora pa kod drugog, najbolje naći dermatovenerolosku ordinaciju i tamo ići jer su se oni nagledali svih slučajeva i tačno znaju šta da vam kažu. Ima sasvim dovoljan broj Dermatovenerologa po BG koji znaju.Totalno si upravu ja sam radio taj glavni test čisto za svaki slučaj, ali je bio samo oralni sex, a i sada mi je pala temperatura, uglavnom je kad je hiv dostigne i preko 38C a ja to nisam imao,dosta je bolje šanse su baš minimalne ako je preko toga, još sa testom koji je posle 2 meseca siguran 99.99% ne bi trebalo da je to, a i pre tog oralnog seksa nikada nisam ulazio u rizične odnose već baš proverene ovo mi je bilo prvi put i prvi oral, prvo pa muškoa i ne bi trebalo jer mi je vrh uretre bio crven pre mesec dana baš baš, dok to sad nije slučaj sad je i to popustilo, i da zaboravio sam da napišem odmah idite kod dermatovenerologa ako imate problema nekih, ne tražite neke šarlatane od doktora da Vas vozaju ili prebacuju, dermatovenerolozi najbolje znaju sve ja sad čekam PCR pa da vidim dal mi je još nešto ostalo, a kapiram da je sve od te mikoplazme
Pa reci koja je zarad dobrobiti svih kolega.Kod Brazilke, ali svakako mislim da nije bitno dal je naša ili strankinja kad je bez kondoma dovoljno da neko ko ima prenese njoj i ode nas 5 svi ćemo dobiti to sranje, kad su ovakve stvari u pitanju nema sigurnosti kad je bez zaštite, video sam da je neki lik pisao da je jebao dosta njih bez kondoma kad su stekle u njega poverenje i da mu nije ništa tako da samo sreća može da te sačuva![]()
Iz istog razloga sto je Sophie Rain najpopularnija na ofA moram i pitati.
Koja fora sa ovim ribom, što je toliko skupa? Video sam je uživo jednom u kafiću. Ono baš je neki Anime freak, sva je bleda nosi ove roze Miki Maus slušalice u javnosti i ima neke neartikulisane pokrete, ono jako je čudna nije kao ove domaće klinke što se oblače kao gotičarke pa i da kažeš čudna mala ali dobra. Nije onaj fazon kao ono vidiš ribu i kažeš jebo bi, nego vidi ovu čudnu. Jedino ako neko ima fetiš da jebe devojčice pošto se bukvalno tako i ponaša.
Haha bice jos komentara/recenzija...ovu devojku znam pa mi je zasmetalo sto se pise tako o njoj...Danas kreirao/la nalog i prvi post prc ovo
Šukurac
Bolje u Žakicu nego u šakicudaj neku recenziju o Žaklini...?
Sad sam izguglao ko jeIz istog razloga sto je Sophie Rain najpopularnija na of
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |