Od svih slika jedino njena je ova sa cupikom, ostale su falš.... Sitne usmine i klića, i prepoznatljiv bikini stajl frizU brt ova nerealno izgleda pogle ti tu bulju

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Od svih slika jedino njena je ova sa cupikom, ostale su falš.... Sitne usmine i klića, i prepoznatljiv bikini stajl frizU brt ova nerealno izgleda pogle ti tu bulju
Koja je bila cena kod ove prve i ovde dve druge sedtre za pola i satPa ne znam,ne lici na kontetno tu devojku na slikama,bar ne meni…..sitnija je nekako i kraca kosa je bila,ribica joj je uska i plitka,ne znam,ja sam stekao takav utisak ali postoji jedna koja je bila u stanu na medaku sa kao drugaricom ali nije drugarica nego sestra jer sam im ponudio sa obe i onda mi je rekla da je sestra i da ne moze ali mala je izgledala bas dobro,lepa cigancica i mlade su obe bile.
Imas mozda njen neki profil gde se vidi kako izgleda?A ima i ona sto pise da ima sise 7ce,kod palate pravde,ona mi je ok,u faci neki prosek,niej nesto,debeljuca je ali nekako ona to nosi ali brate vece sise nisam video nikad,otisao sam samo da vidim kako one izgledaju uzivo i stvarno su preogromne,sto se tice pusenja i sexa,onako…odradi vas.
Al ok je otici,kad ga stavi izmedju sisa bukvalno nestane![]()
Pa kod one sto se predstavlja kao ‘sisata bejbi’ sam pokusao tj otisao i nije mi se dopala kad sam je video i samo otisao a bio sam dva puta kod one sto napise ‘prirodne sedmice’ nema sad oglas pa da posaljem link da bi znao koja je ali jedina koja se tako predstavlja i nalazi se kod palate pravde,iza palate tacno….ona mi je ono ok obici i videti te ogromne sisetine…u faci je onako.Kod koje si to bio?
kako izgleda ta Staša?Cularicka padina,Mladena Mitrica.
Brate idi bar na drkicu,40e ti je i nekako je prisna,pridjeti ti nekako,bar sa mnom je takva bila,nemam pojma ali treba otici.
kako tiizgleda ta Maja? poznata mi lokacijaKako da nadjem tu stasu na kupujem prodajem kako se zove oglas
Ahahahhahaha isao si u cevap na pljekuBilo je to u ovo vreme pre 2 godine.
Dogovor je sa njom je bio malo naporan. Par puta smo se u toku dana čuli, dok nismo precizirali neki večernji termin. Konačno mi je dala adresu, i foru od pola sata da dođem, ili ona odlazi, završava za taj dan.
Na brzinu sam se istuširao, i pozvao taksi. Vrlo brzo sam stigao. Kako sam izašao iz vozila i krenuo dalje prema adresi, tako su me svi prolaznici malo čudno gledali, kao da sam ušao u geto. U fazonu, ovaj baja nije iz našeg kraja.
Kada sam je pozvao, rekla mi je da joj opišem zgradu sa adrese kako izgleda. Sećam se da je insistirala da joj opišem prozore. Nakon detaljne provere sa njene strane, rekla mi da je ona u susednoj zgradi i da dođem za 15min, dok se istušira. Ok, kada sam već došao, 15 min lako prođe.
Okrenuo sam se prema njenoj zgradi, kad ispred nje na ulici, dvojica tipova u fazonu izbacivača iz diskoteke, pričaju o rezervnim delovima za automobile. Nije mi se svideo taj prizor. Nisam bio siguran da li su oni tu namenski ili su se slučajno baš tu sreli sreli, tako da sam se diskretno skloni malo dalje, i čekao da oni odu. Tih 15 minuta je uveliko prošlo, a oni nikako da odu.
U jednom trenutku njih više nije bilo na ulici. Rekoh to je to, upadaj. Ušao sam u zgradu, mislim da je bilo na drugom ili trećem spratu.
Pozvonio sam na vrata, otvara mi devojka u tridesetim, sitnije građe, plavuša, malo preplanula, simpatične spoljašnosti. Odmah sa vrata, kako smo se rukovali, reče mi: "Dobro je da si došao kod mene, a ne kod neke druge". Kada sam upitao zašto, rekla mi je da kod neke druge mogu da me sačekaju dvojica likova da me prebiju i opljačkaju. Progutao sam knedlu i pomislih, to su sigurno ona dvojica.
U stanu je bio mali haos. Sudopera puna sudova. Ili je više njih ručalo, ili se sudovi nisu prali nedelju dana. U uglu je stajala okićena novogodišnja jelka, sa svim lampionima, koji su naizmenično svetlucali. Prava zimska idila u sred jula.
Nisam se tuširao kod nje, jer sam se kući spremio. Ušao sam u sobu u kojoj je bio neki stari krevet, razvučen i pripremljen. Rekla mi je da se svučem i da stvari stavim na neku stolicu, da bude na oku, kako ne bi došlo do toga da je kasnije optužim da mi je ukrala nešto.
U međuvremenu me je pitala da li radimo samo masažu ili masažu sa završnicom, pošto seks ne radi na prvom susretu. Inače radi kasiku i oral, bez anala. Rekaoh joj masažu sa završnicom, bilo je 4 somića.
Skunuo sam se go i legao na stomak, on je ostala samo u tangicama. Rekla je da će ih skinuti drugi put, tako da sam ostao uskraćen da joj vidim friz uživo, koji redovno reklamira na slikama.
Vodolija u horoskopu. Imala je nekoliko tetovaža, uglavnom nisu baš stručno urađene. U pupku i u nosu je imala pirsing.
Masaža kao masaža, nije nešto. Ustvari nikakva. Cela suština masaže se svodila na brisanje. Od pola sata masaže, 10 minuta masiranja i 20 minuta brisanja nekim ubrusima.
Nakon masaže usledio je oral, do kraja, sa oralnom završnicom (pljunula je u maramicu). Oral je jedno bilo ok u celoj toj priči.
Dok sam se oblačio, rekla mi je da dobro proverim da li sam sve poneo, pošto ona zatvara i odlazi kući, i neću moći da se vratim.
Na kraju kada saberem sve utiske, najjači utisak mi je ostavila gurmanska pljeskavica, iz jedan poznatog fast food u tom kraju, u koji sam otišao posle druženja.
Sve u svemu to mi je bio prvi, i verovatno (za sada) poslednji put kod nje.
Bila je plavusa ali se cesto farbala u smedje,duza kosa,povisa malo i malo punija ali ne debela nego dobro jaka..skroz luda i komunikativna,bila je prvo na petlovom brdu pa onda na vidikovcu….i bas je bila gotivna i mislim da je u broju imala brojeve …064 pa na kraju ja mislim 138….ne mogu je nikako naci vise a bas bih voleo da iko zna nesto o njoj.kako tiizgleda ta Maja? poznata mi lokacija
Lepa devojka…visoka,zgodna,silikoni sise i usne,komunikativna,smedja onako frckava i veoma mirisljava.kako izgleda ta Staša
Hocu brate,javljam.Koja je bila cena kod ove prve i ovde dve druge sedtre za pola i sat
I kada opet vidis oglas od tih sestri pusti poruku.
Hvala.
Pozz
Ahahahhahaha isao si u cevap na pljekujel da???
sta moze sve?L
Lepa devojka…visoka,zgodna,silikoni sise i usne,komunikativna,smedja onako frckava i veoma mirisljava.
gde na Vidikovcu...mislim da je znamBila je plavusa ali se cesto farbala u smedje,duza kosa,povisa malo i malo punija ali ne debela nego dobro jaka..skroz luda i komunikativna,bila je prvo na petlovom brdu pa onda na vidikovcu….i bas je bila gotivna i mislim da je u broju imala brojeve …064 pa na kraju ja mislim 138….ne mogu je nikako naci vise a bas bih voleo da iko zna nesto o njoj.
Sestra joj je recimo studirala psihologiju ako to moze da ti pomigne da se setis,pricala je o njoj cesto…i uvek je imala oglas samo za masazu,ne za kontakt.
Onda kada sam redovno isao kod nje a isao sam bar dva tri puta mesecno,bila je iza lav auta na vidikovcu,bele zgrade cini mi se,drugi sprat ja mislim ako me secanje sluzi.gde na Vidikovcu...mislim da je znam
Pa isprava ce ti reci dve masaze kao sa rucnom i nesto kao telo o telo…mislim da se tripuje od policije pa onda kad odes mozes ja mislim sve da se dogovoris ali kao za drugi put.sta moze sve?
to je taOnda kada sam redovno isao kod nje a isao sam bar dva tri puta mesecno,bila je iza lav auta na vidikovcu,bele zgrade cini mi se,drugi sprat ja mislim ako me secanje sluzi.
Pomagaj brate,bas bih voleo da je vidim.
Jel aktivna i dalje sta znas o njoj?
sta ti dozvoljava da joj radis tokom masaže=?Pa isprava ce ti reci dve masaze kao sa rucnom i nesto kao telo o telo…mislim da se tripuje od policije pa onda kad odes mozes ja mislim sve da se dogovoris ali kao za drugi put.
Ok ribica skroz,zgodna,lepa.
Pa jel radi jos?to je ta
Pa dozvolila mi je da joj ljubim i mazim grudi ali je bole valjda od operacije,mozes jako dupe onako da joj stiskas,to bas voli i nezno ribicu smes da dodirujes..to ke makar meni dozvolila,sta znam…nisam preterivao u tome nesto previse.sta ti dozvoljava da joj radis tokom masaže=?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|