Ima li neko iskustva? Zakazao za sutra pa da znam sta me cekaDa li ima neko kontakt broj od one maserke sa Kupujem Prodajem “Nežnost sakure”. Bila je hit na Telegramu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li neko iskustva? Zakazao za sutra pa da znam sta me cekaDa li ima neko kontakt broj od one maserke sa Kupujem Prodajem “Nežnost sakure”. Bila je hit na Telegramu.
Koja je pa sad taZna li neko da li Zagrepčanka Balerina daje da joj se svrši u grlo?
Ruskinja, mršavija plavuša, mali ok smeštaj, moze tusiranje, čisto kupatilo, masaža, pušenje ne znam da li moze seks vrv da, i ljudi su bili zadovoljni generalno. Prenosim tuđe iskustvo, nisam bio, ali mozes da pretrazis ovde "nežnost sakure" već su pričali o njojIma li neko iskustva? Zakazao za sutra pa da znam sta me ceka
[/URL]
Neprijatna. Blokirala me kad sam je pitao za završnicu.
Gde te blokirala? Šta za završnicu si pitao?
Neprijatna. Blokirala me kad sam je pitao za završnicu.
Komunikacija sa njom je preko SMS poruka. Prvo, odgovorila mi posle sat vremena. Kada sam je pitao da li može završnica po licu, ona, umesto da mi odgovori da ne može, ako već ne može, napisala "odjebi, traži dalje". Pokušao da joj pošaljem još 1 poruku, ali bio blok.Gde te blokirala? Šta za završnicu si pitao?
Debilka. Al kapiram da je mnogo zapitkuju svašta, u suštini trebalo bi samo otići ne pitati mnogo i na licu mesta da vidiš.Komunikacija sa njom je preko SMS poruka. Prvo, odgovorila mi posle sat vremena. Kada sam je pitao da li može završnica po licu, ona, umesto da mi odgovori da ne može, ako već ne može, napisala "odjebi, traži dalje". Pokušao da joj pošaljem još 1 poruku, ali bio blok.
Ne idite kod ove dijabole.. Zalili su se neki, jednog je prepadala sa mak
Auuu mnogo losa situacija, ja se primio bas jako, a ona nestala…mada i ti si zajebao stvar malo, vidjao danima, a nisi okusao srecuNista brate nema je ja je danima vidjao sad je nema uopste.neverica ili je otisla negde ili je promenila lokaciju. Ako sazna neko nesto nek javi
A jbg brate iz auta je vidim a zurim.na posao a kad zurim nije mi do jebacine. Ali Ako je vidim Ima da je pitam odmahAuuu mnogo losa situacija, ja se primio bas jako, a ona nestala…mada i ti si zajebao stvar malo, vidjao danima, a nisi okusao srecu![]()
ja bi javio da znam o kome pricate XDNista brate nema je ja je danima vidjao sad je nema uopste.neverica ili je otisla negde ili je promenila lokaciju. Ako sazna neko nesto nek javi
Bio sam par puta dok je bila kod Djerma. Ove slike su iz novog apartmana, skorasnje po njenim recima jer je nedavno pocela da radi na toj lokaciji. I dalje je skoro ista kao prvi put kada sam bio, doduse nove tetovaze me nerviraju iz nekog razlogaBio sam kod Nataše desetak puta sigurno, sise i guza su joj vrhunske e sad što ima par kila viška to je normalno ako ima 25 godina i rodila je već triput. Devojka hoće da ugodi, radi i obostrani oral bez doplate, pravo zadovoljstvo je lizati je između tih velikih guzova u pozi 69. Ovo su joj neke nove fotke na profilu, izgleda da je oslabila, nzm pošto nisam bio skoro 5 meseci.
Ista osoba, ok je seks sa njom
Da li je ovo sve ista osoba? Znam da su slike fake, ali mi oglas izgleda slican a svibrojwvi razliciti.
Neki detalj više druže??Ista osoba, ok je seks sa njom
Nudi sve kao sto pise, najvise voli (ili volela je kako pamtim) oral da radi, pogotovo ako si obrijan dole. Ume da se zagubi u toj igri.Neki detalj više druže??
Radi li neke fetiše i kolika je cena? Ako se sećaš.Nudi sve kao sto pise, najvise voli (ili volela je kako pamtim) oral da radi, pogotovo ako si obrijan dole. Ume da se zagubi u toj igri.
Seks je ok, radi polako pa ubrza, obrnuta kaubojka je ono sto cesto radi da bi mogla da se igra sa jajima
Izgled, pamtim je kao kratka crna kosa, pomalo mi daje utisak kao Belladonna za siromasne, barem meni
Nisam bio kod nje skoro godinu dana, ne znam kakva je sada - cuo sam da je dosta bilo zadovoljno.
Ne znam za sada, cena joj je bila 100e sat onomad.Radi li neke fetiše i kolika je cena? Ako se sećaš.
Ovo je opaka navlakusa a ti si decko njen ili njihov PR vidi se laganoNe znam za sada, cena joj je bila 100e sat onomad.
Sada za fetise, mozda ih ima, ali moras pozvati i pitati.
Voli masazu, obostranu da kazem - mislim da ako joj se svidis da ce te rado izmasirati kako bi te celog presla rukama malko
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|