Što tako brate? Devojka je top, nisam do sada čuo neko od nje da je otišao nezadovoljan, naprotiv svi je ozbiljno hvale.Paranoična Vitiligo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što tako brate? Devojka je top, nisam do sada čuo neko od nje da je otišao nezadovoljan, naprotiv svi je ozbiljno hvale.Paranoična Vitiligo.
Neprijatna je. Ne može ovo, ne može ono...Ok ako si ti imao drugačije iskustvo. Toliko je bila nadrkana, da nisam imao želju ni da je vidim...Ali ću se uvek nasmejati kako se onomad onaj lik istripovao da je Vitiligo opasna zarazna bolest...Što tako brate? Devojka je top, nisam do sada čuo neko od nje da je otišao nezadovoljan, naprotiv svi je ozbiljno hvale.
Nisam bio, ali znam jedno 5 ortaka što su bili, plus na tgr grupi ima tonu pozitivnih recenzija, ni jedna negativna.Neprijatna je. Ne može ovo, ne može ono...Ok ako si ti imao drugačije iskustvo. Toliko je bila nadrkana, da nisam imao želju ni da je vidim...Ali ću se uvek nasmejati kako se onomad onaj lik istripovao da je Vitiligo opasna zarazna bolest...![]()
Evo prve negativne. PozdravNisam bio, ali znam jedno 5 ortaka što su bili, plus na tgr grupi ima tonu pozitivnih recenzija, ni jedna negativna
Od ove 4 bio sam sa 2: Elena i Tina Bombica. Preporučujem obe i za obe imaš ovde moje recenzije, pa prevrti malo. Pre bih čak Tinu iako je starija, 84 je godište, ali mi je bilo top sa njom. Neko je napisao da ne može ljubljenje i lizanje. Sa mnom je to sve moglo, sa tim da se ljubim samo ovlaš, sa svima, a 69 vrhunski pičić i isto takav užitak. Elena je dosta mlađa, jebozovna, dosta uzdiše, obe su aktivne, ali ko se loži na Azijatkinje, neka ide kod nje, neće se zajebati, isto može 69, oral sa kondomom, a inače može bez uz doplatu, kao i kod Tine.Drugari neko bio kod ovih ? Iskustvo da podeli, da znam kod koje da idem da ne bacam pare na slepo pa sta mi zapadne.. Hvalaa
Sve te sto imaju takav opis u oglasu i koje traze da se uplati avans su prevare.Jel neko zna ovu https://seksi-adresar.co/oglas/lady-d/ izgleda mi dobro, iz Nisa sam, ali mi malo sumnjivo ovo oko placanja unapred i sve to. Iskustva?
Kad si ti bio kod Tine? Ja kad sam bio pre skoro godinu, rekla mi je da nema lizanja ni ljubljenja, jer je jednom dobila bakteriju.Od ove 4 bio sam sa 2: Elena i Tina Bombica. Preporučujem obe i za obe imaš ovde moje recenzije, pa prevrti malo. Pre bih čak Tinu iako je starija, 84 je godište, ali mi je bilo top sa njom. Neko je napisao da ne može ljubljenje i lizanje. Sa mnom je to sve moglo, sa tim da se ljubim samo ovlaš, sa svima, a 69 vrhunski pičić i isto takav užitak. Elena je dosta mlađa, jebozovna, dosta uzdiše, obe su aktivne, ali ko se loži na Azijatkinje, neka ide kod nje, neće se zajebati, isto može 69, oral sa kondomom, a inače može bez uz doplatu, kao i kod Tine.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|