Imaš ga na SAMoze broj od te Sofije? Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš ga na SAMoze broj od te Sofije? Hvala
Trenutno je nema na adresaruMoze broj od te Sofije? Hvala
Sad gledam, pre par godina sam bio sa ovom Sandrom u Ns. Ne pratim realitije,pa nisam imao pojma ko je. Nije imala toliko tetovaza. Ali za 50eur pola sata, pri cemu smo ostali i duze. Ja uzeo stan. Ne znam gde sam nasao oglas ,ne mogu da se setim davno je bilo. Ali sve u svemu dobra je. Dosta aktivna, puna energije, dobro pusenje i dobro jebanje. Bas je odradila,nije bilo odradjivanje. E sad,tada je bila klinka, ne znam kakva je usluga danas![]()
Kod mene u smeštaju u centru grada ♥️ Privatan oglas | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Kod mene u smestaju u centru grada. Prirodna smedjokosa devojka bez silikona Oglas je privatan i visoka sam 175 cm i grudi su 4 prirodne. Ne idem na adresu tako da me ne pitajte to a higijena je najbitnija i diskrecija zagarantovana SEX BEZ KONDOMA NE RADIMseksi-adresar.co
Ovo oglas sandre baske iz zadruge
Hvala za info brate.Bio sam kod Tine pre skoro godinu, grudi silikoni, klasika, oral sa kondomom, nema lizanja ni ljubljenja, u telu fina.
Preko čega ste se čuli.. nije ostavila wa viber ništa u opisPošto ne mogu da odolim internacionalnom šarmu morao sam da posetim Paragvajku Mari.
Mučio sam se da se dogovorim s onom Kolumbijkom Anom, te čekaj par sati, te kasno uveče, imala nekog bezobraznog agenta, na kraju me ispalila i posle utekla. Već sam pomislio da ne treba menjati Brazilke, ali kad vidim neku različitu internacionalnost zainteresuje me i ovde sam dobro prošao.
Lagan dogovor, odmah pošalje cenovnik i listu usluga, ima svih mogućih varijanti, od 15min, 45, do sata i učešća drugarica. Ona je u ekipi s još najmanje dve Brazilke, tako da možda zato i ide tako ozbiljno i lako.
U pitanju su sledeće devojke:
Stan je u samom centru, ona odmah šalje adresu što je zgodno za organizaciju. Brzo se stiže i lako pronalazi, međutim tu je i parkić s klupama, kao i kafić koji doduše nije nešto pun, ali možda bude uveče te bude malo nezgodno. Plus odbor za doček sa njih tri, koje spazite još s ugla, vas očekuje na balkonute vaša devojka silazi i vodi vas u stan.
Mari je možda malo grublja u faci, ali se odmah vidi da je jako zgodna. Grudi su joj veće nego što deluju na slici i lepe, a glavni adut joj je zadnjica. Zategnuta je, mirisna, ima par sitnih tetovaža, u suštini sve odgovara navedenom na sajtu.
Veliki stan, ima svoju sobu, veliki krevet, klimu, deljeno kupatilo, ali čist peškir čeka i topla voda za tuširanje (ima na mestima ženske kose u kupatilu, ali s toliko njih može se očekivati).
Kad sam se vratio s tuširanja i kad je rekla ‘skini naočare, hoću da te mučim’, znao sam da će biti dobro
Odmah se baca na vas, maženje, ljubljenje (tu zna da bude čak i malo navalentna, ako neko ne preferira), podmeće grudi, gricka uši, uzdiše i još toga tokom duge predigre da sam se ja jedva suzdržavao, uz malo orala i što pre sam želeo da krenemo dalje. Oral sa zaštitom (što ja preferiram, doduše prezervativi su neki minijaturni, tako da eto i to da se spomene), cowgirl, doggy, što se pogotovo ističe s njenim strukom i zadnjicom, umereni ritam, glasno stenje. Posle toga po želji, tuš, maženje, malo smo pričali, ali vas gotovo ne ispušta. Priča većinski španski, razume engleski i nisam imao problema da se sporazumem s njom, zanimljiva je za razgovor, ponudila pivo, ali ja ne pijem, razmenili malo muziku i posle toga druga tura i zadovoljan otišao kući.
kakva prevara? brate sta ti tesko da napises jos jednu recenicu.Za one koji se još nisu zeznuli, PAŽNJA!!! Prevare na brojevima 063 822 90 32 i
061 154 62 70.
Nije kineska prevara, ono, jedna riba na slici a kineski gabor- uživo. Riba sa prvog broja traži 7 soma za pola sata. Sve unapred na račun. Asa drugog pola sume; 20 evra(40 za sat) kao avans. Čim uplatiš, blok. Eto!kakva prevara? brate sta ti tesko da napises jos jednu recenicu.
Zato sto je ruzna kao grob ili ima nesto sto bi trebali da znamo xD ?zaobidji
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |