4. Mia Garcia (Brazilka)
Dogovaram se sa ovom, vidim da je mlada i lepa. Pise 80 eura pola sata. Ja ne mogu da verujem da je tako jeftino. Nesto mi sumnjivo. To je bas bas jeftino. Ok, pitam je jel moze, ona kaze da moze. Opet ja sumnjiv, lepa devojka, odgovara odmah, moze 80e pola sata. Ja vidm radi anal 100e. Pitam je je moze onda 180e za anal i 30 minuta, ona kaze odmah moze i to, obradovala se parama. Ja gledam, ovo je neka navlaka, sve ide savrseno, sve moze. Ja pitam za adresu, ona daje odmah. Mislim se ja u sebi, sad ce da me doceka neka baba ili neki raspad sistema, nema sanse da ovakva devojka radi za 80e.
Dolazim do zgrade, lepo mirno naselje, stare zgrade, ali sve uredne u fullu odrzavane, puno obicnog naroda na ulici, klupe, zelenilo, bas ono stambeno naselje, nista Beograd na vodi i ta novogradnja. Kazem joj ja da sam stigao, ona salje poruku, kad dodjes do stana odmah pozvoni i odmah udji, ali sve polako odradi, ima jako puno naroda, i pre su se zalili stanari da im svakakvi ljudi dolaze u zgradu. Ja u fazonu, ok, normalan sam lik, fin, posten, mlad, bez brige necu praviti nikakve probleme. Ja stizem saljem poruku, ona otvara interfon, ja ulazim u zgradu, javljam se prolaznicima, sve ok normalni porodicni ljudi. Neko je iznajmio stan deovjkama u normalnoj porodicnoj zgradi u naselju. Stizem do stana, zvonim, kad ono stvarno mi devojka otvara sa slika.
Devojka je mlada, zgodna, lepa, nasmejana. Ja u fazonu, cekaj cekaj, ova devojka radi za 80e pola sata, a svakakvi krsevi rade za 150e, ovde nesto nije u redu. Moze tusiranje, moze, zna nesto engleski ali stalno ubacuje brazilski. Malo engleski prica, malo brazilski. Ja zavrsavam kupanje, kad vidim u drugoj sobi neka devojka sedi i cacka telefon. Ja je pitam, jel vas ima dve u stanu, ona kaze da, to joj je drugarica. Ulazimo mi u sobu, ona u nekom belom kupacem i stiklama. Devojka je bomba, top vrh! Zgodna, lepa, nasmejaana, mirise, sveza, zna cak i nesto engleski. Ja joj dajem 180e, ona se obradovala, valjda joj puno para jer radi za 80e stalno. Srecna ona, nasmejana, kaze, MOZE SVE. Ja u fazonu, ok ajd da vidimo.
Pusta ona neku brazislu muziku natelefon, smeje se, opustena, prica samnom na engleski, pita me sta zelim, ja kazem oral bez kondoma, moze bez problema. Pusi ga, smeje se, opustena, drka ga, odradjuje ga bez problema. Ja se nalozio, daj prekidaj pusenje, svrsicu, ona srecna, vidi da mi se bas svidelo. Pita me sta zelis sad, ja kazem moze jebanje u bulju, to sam platio 100e i pola sata 80e. Njoj nije bilo jasno, pa me pita: "WHAT YOU MEAN, ANALE OR VAGINA" ja kazem "ANALE". Ona kaze moze, namaze bulju sa lubrikantom i naguzi se u savrsen doggy style. Ja odlepio, vec gotov, pitam je jel mogu da joj polizem bulju, ona kaze moze i smeje se, jer joj prija. Lizem joj bulje, stavljam joj prst, ona uziva. Ja odlepio za njom, jel moze sad jebanje, ona ga stavlja, lagano ulazi, i tu krece punjenje u bulju. Vidim ulazi lepo, drkam joj picku, ona uziva. Dal se folira ili ne, ja ne znam, ali vidim da joj bas pricaj i da uziva. Uzivela se ona, ja joj drkam picku jako, jebem je u bulju, njoj sve lepse i lepse.
Jel moze sad ona na ledja a ja od napred, moze naravno. Napunim joj bulju i tako, drkam joj picku da se opusti, moze uziva i tako. Jel moze sad po strani, moze naravno, namaze ona opet lubrikant da je jos vise jebem, ja je punim sa strane, ona uziva, smeje se, drkam joj picku i njoj se svrsava isto, ne moze ni ona da izdrzi vise. Ajmo da ona klekne, moze i to. Obrnuta kauvojka, pocela da se nabija, meni nije dobro, svrsicu se, bulja savrsena, ona se nabija, jase me. Ja je zaustavim, ona se smeje i gleda me i ljubi i kaze da joj se svidja. Ajd sad ti man mene, a jacu da te punim od dole. Moze i to naravno, sve moze kod nje. Ja je punim opet u bulju i drkam joj picku, ona mokra skroz, nije ni njoj dobro, uzivela se skroz i njoj se svrsava. Ja vise ne mogu da izdrzim, kazem daj oraj, nije mi dobro, svrsicu cu. Ona sva srecna, uhvati ga da ga pusi, ja odlepio skroz. Daj brzi drk da svrsim, izdrkala ga na maksimum, ja izbacio zadnji atom iz jaja, ona sva srecna, svidja joj se jer ne moze da veruje koliko sam uzivao.
Zavrsimo mi sve, ja se okupam i pitam je da mi pokaze na telefonu ko joj je drugarica, oni mi pokaze drugaricin instagram, ja je pitam jel radi i ona? Kaze da, sve isto kao i ja, 80e pola sata, 100e je anal, znaci ukupno 180e. Ja joj kazem da sigurno dolazim i drugaricu da posetim ona kaze moze baby kad god hoces, tu smo jos mesec dana. Zahvalim joj se na vrh seksu, ona me poljubi i zagrli, i zahvali se meni jer je i njoj bas bilo lepo.
Seks odlican, anal jos bolji, pusi ga skroz ok, moze sve poze, nasmejana, prijatna, prica malo engleski dovoljno za sporazumevanje, komunikativna, prijatna, srecna, nije fejk, stvarno je sa slika. OCENA, ODLICAN 10!