2. Gabby (Brazilka)
Komunikacija odmah. Javlja se na telefon instanto. Lepo sve odgovara. Salje mi adresu odmah, mogu da dodjem odmah. Ja dolazim trazim zgradu, ali zgrade NEMA. Navigacija kaze da je tu, broja zgrade NEMA. Ja je opet pitam gde je, ona kaze, pa stigao si. Brate, nisam lud, zgrade NE POSTOJI. Ona kaze, udji kroz AUTO RAMPU pa iza. Ja ulazim kroz rampu za AUTOMOBILE, prolazim dalje, zgrade OPET NEMA. Ona mi salje slike, kao u fazonu, IMA IMA, PRODJI JOS DALJE, kad ono potpuno nova zgrada 2025. godiste ozidana u sred STAROG BLOKA ZGRADA. Zavucena, ali sve u fullu nova. Vrata, interfon, kamere, parking, zelenilo, sve u fulu 2025 godiste. Kao u lavirint da sam dosao, a ne u naselje. Zvonim na interfon, ona me pusta.
Penjem se, dolazim do nje, kad ono, STVARNO DEVOJKA SA SLIKE. Jebeno je manekenka. Ovo je bukvalno prva devojka da je ZAISTA SA SLIKA. Devojka je top model, kosa, telo, faca, noge, bulja, sise, usta. Sve u full-u na MAX. I jako je mlada, bas kao sa slika. Ja se odusevio, mislim se u sebi, to je to, vrh top!!! Ali, naravno KRECE PRICA OPET.
Stan je potpuno nov, sve najnovija gradnja 2025. godiste. Iznajmljena garsonjera, samo sobica i kupatilo. Sve je novo, ali je sve minijaturno. Bukvalno kupatilo i dnevni boravak i kuhunja, sve u jednom. Krevet do televizora, kupatilo do dvenog boravka, kuhinja zalepljena sa boravkom. Sve u jednom, bez ikakvog prostora. Okej, jeste sve je novo i mirise i lepo uradjeno. Dolazim na tusiranje, sve super, izlazim napolje, ona me ceka u crnom kupacem i vidim da drzi telefon. DA TAKO JE, IDEMO GOOGLE TRANSLATE SA BRAZILSKOG NA ENGLESKI. Opet ta prica sa translatom, ja u fazonu, ja ne mogu ovo vise. Zna engleski ali uvek se snalazi sa telefonom. Oduzima vreme, ubija ti volju za zivotom.
Moze oral, ona kaze moze ali kondom. Ne moze ni da se doplati bez kondoma. SMORIO SAM SE NA MAX. Takva vrh riba a nece da ga popusi bez kondoma. Ajd moze i tako, ona ga pusi ali sve onako fino i polako. Kao u fazonu, ja sam manekenka, ja sve radim fino. Pusenje obicno osrednje, ajd nema veze, moze seks. Ona legne na ledja, klasicna misionarka, ali se okrece sporo, sve onako polako i lagano, sve onako fino sa manirima. Kao u fazonu, polako samnom, vidis da sam prelepa i mlada, ja sve polako. Okej, nisam ni ja neki grubijan, kontam sve, nisam debil, ali brate, usporena je kao SLOW MOTION FILM. Onako kao polako i fino stenje, kao "mhh mhhh mhhh mhhhh" kao da uziva u nekoj esspresso kafi u Parizu. Ajmo doggy style, moze, ali opet se ona onako lezerno okrece, sve polako, trosi vreme, sve se kao fino namesta, pa kosu namesta, kao da uvek zeli da bude lepa dok je jebem.
Zavrsimo doggy, jel moze sa strane, ona kaze moze, ali OPET ONA MORA DA SE NAMESTI. Opet se ona prevrce po krevetu lezerno i polako, oduze mi devojka 10 min, samo na namestanje od mogucih 30 min, jedva mi 20 min ostalo od njenog prenemaganja. Hajd, moze i sa strane, obavimo i to. Ja vidim istice vreme, pitam je jel moze oral pre svrsavanja, kad ona kaze NE! Ja, odlepio. Zasto ne moze, kao nema od toga nista, vec si me jebao. Ja joj rekao, ajde molim te oral, ona se svadja onako na brazilskom samnom, i vidi da sam uporan, i kao, AJD MOZE, ali mora novi kondom. Dobro, moze i to. Naravno, ide do stola, pa polako trazi gde su kondomi, pa vadi iz kutije, pa polako cepa kesicu, pa ga polako stavlja, ode lagano jos 5 minuta. Opet oral onako osrednji, i jo j kazem, daj ga sad izdrkaj bez kondoma ne mogu vise ovako sporo.
E TU KRECE NJEN ODGOVOR NE! Ja opet zasto opet ne? Ona kaze: SVRSI U KONDOM. Ja kzem, ma nema od toga nista, daj skini kondom i samo ga izdrkaj, ona kaze NE MOZE PO KREVETU. Ja kazem, pa izdkraj ga na mene, nek padne na mene, a ona na engleskom kaze: NOOO BABY, I SLEEP HERE I THIS BED. Sestro, molim te, ali kad te molim samo ga izdrkaj na mene, boli me uvo, samo daj da zavrsimo to vec, i ona onako baci kosu nazad besna i kao "moze ali imas manje od 5 min". Daj moze, samo pocni vec jednom, istece mi vreme. Drka ga ona opet fino, ja svrsio sve na sebe, i lezim ja, kazem joj daj ubruse, sve cu ja ocistiti, ne moras ti nista. Ja se ocistim, zahvalim i pitam za tusiranje jos jedno, ona mi odobri, nema vise nikog, a niko nije ni bio pre mene. Zahvalim se i odem.
Iskustvo sve nekako osrednje, usporeno, nekako bezveze. Jedini plus je stan najnovije gradnje, sve je cisto i uredno i novo. I plus ona je top riba. TOP MODEL. Stvarno je mlada, zgodna i lepa i fina, ali brate, nije devojka za ovaj posao. Bolje nek ide da radi neki pravi posao, mnogo bi bolje prosla, neko ovako sve kilavo.