Da prenesem i ovde lošu recenziju, nakon toliko dobrih naleteh i ja u g. tj minu
Zarekao sam se da više neću ići kod naših, nemam ni vremena ni živaca da lečim komplekse neostvarenim sojkama. I pojedem g. pa rekoh hajde da probam, pišu ljudi i dobre recenzije (mada ih je gomila sa lošim, nadrkana itd...)
Atraktivna = kompletan idiot, bukvalno se ne sećam kad sam se još na vratima okrenuo i vratio kući.
Stav, ne znam čime potkrepljena nadrkanost i arogancija (osim ako ima neke magične seksualne moći, onda se izvinjavam

)... bukvalno horor. Jedini plus je što mi je blizu ofisa, pa sam sve skupa izgubio 30 minuta
Pozovem, dobijem info da je 50e masaža a 100e kontakt. Ok, kad može - može odmah.
Ofis mi je na 10 minuta od njene zgrade, rekoh tu sam za 20 da ne žurimo.
Dođem do restorana, hajde do zgrade. Dođem do zgrade - ajd sačekaj 5 minuta, sad sam izašla iz tuša!?
Uđem, sa vrata nadrkan stav: ovde možeš da se izuješ, tamo okači prsluk... Sva nešto zvanična, ja kreten pa bacim na šalu da se otkravi situacija, a ona će sva zvanično: ja sam na poslu i moram biti ozbiljna, sigurno si i ti ozbiljan kada radiš

Okačim prsluk, uvaljuje mi peškir i pokazuje na kupatilo. Na stranu što sam se istuširao pre pola sata, na stranu što za parfeme mesečno trošim budžet manje zemlje centralne Amerike

krenem da se istuširam i skidam duks-jaknicu u kojoj su mi dva telefona i e-cigareta. NE MOŽE, sve ponesi sa sobom, neću da posle nešto fali pa budem ja kriva!? Šta može da fali jbt, od dva telefona da ostane jedan i po

Ne mogu sve ovo da nosim sa sobom, ostavim telefone i e-cigaretu na stočić i krenem ka kupatilu, a ona besno uzima ono sa stola i nosi u kupatilo: ONA IMA SVOJA PRAVILA I PRAVILA MORAJU DA SE POŠTUJU.
Opet pokušavam relax priču, rekoh nisam do sad ni sa jednom devojkom imao problem pa nemam nameru ni sad, pitam jesi li proverila moj broj u aplikaciji pa videla iskustva drugih devojaka? JOK, ne zna šta je to i ne zanima je. Super, a ovamo si ozbiljna na poslu.
Okrenem se, obujem i izađem napolje

Jebena budala, imam ogromno poštovanje i razumevanje za sve devojke u tom poslu, ali hej - ne možeš pustiti da bude toliko očigledno koliko ne voliš to što radiš...