Bio sinoć kod ove devojke.
Relativno lako dogovorili šta hoću preko poruka, nije tražila doplate.
Došao, dočekala u majici i trenerci, blaga šminka, što je onako kao sam tražio da bude opuštena.
Otisao da se tušnem i skontam da sam u tom stanu bio pre nedelju dana kod druge devojke.
Čeka me na krevetu, ustaje na kolena i kreće ljubljenje koje u prvih par minuta nije ni blizu dogovora već je ono neko površno cmakanje što generalno rade kad neće da se ljube.
Da li se malo popalila ili je skontala da ne puštam taj deo, kreće normalno da se ljubi i vidno se opušta i od jednom počinje da bude jako dobar gfe. To je trajalo jedno 10 minuta i kreće da ni zaskače nogu, stenje blago i ja reko aj proverim situaciju, podignem je malo da gurnem ruku u trenerku i gaće a ono jezero.
Reko ok, skidam je polako, ljubim i spuštam se dole i počinjem, i na momenat mi se učinilo da pokušava da se izvuče, i ja taman da batalim hvata me za glavu, nabija mi se na facu, da se uvija i postaje iznenađujuće glasna i svršava onako bas bas mozda minut kasnije. Ostajem malo tu dole dok završi, i krećem polako ka njoj gore al u tom nekom momentu kreće da plače, pokušava da se suzdrži al na svaki moj pokušaj da je opustim postaje još gore i kreće nešto što bih nazvao možda ful napad panike. Bar mi tako delovalo.
Trebalo joj jedno 10 minuta da se iskulira, časa vode, i neki snikers što sam našao tu na stolu.
Kreće da se izvinjava al baš mi onako bila neprijatna situacija jer ne kapiram šta se desilo. A vidim ni ona. Izblejali smo još jedno 10 minuta da vidim da je ok, kaže da je sad ok i da nema pojma šta se desilo. Uzima pare da mi vrati, ja joj ostavljam nazad 50 tj stavio na sto. Zagrli me i kao ide da otkazuje ostatak večeri da iskulira i pita jel ok da mi pusti poruku da se vidimo da mi se oduži. Rekoh sve ok.
I tako....
Razmišljao sam od sinoć da li da napišem ovo, al evo možda nekom pomogne ili potseti da nisu one sex lutke i bezdusna stvorenja iako lično nikad to nisam tako gledao, naslušao sam se raznih priča od devojaka šta su neke proživele i preživele.