Uglavnom BG jer retko idem van grada poslom. Ali ako imas neke predloge pisi slobodno.Jel samo bgd gledas?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uglavnom BG jer retko idem van grada poslom. Ali ako imas neke predloge pisi slobodno.Jel samo bgd gledas?
U prepisci je napisala da može dodirivanje i završnica po grudima.9000sat
Moze I Ako dobacis u grudi ok..Naj bolje probati I videti..Ona opaljena Dragana Jos naj boljaU prepisci je napisala da može dodirivanje i završnica po grudima.
Može kontakt od Lene?Imas Lenu u Velizara Kosanovica masaza sa rucnom, a imas onu malu u Majke Jevrosime kod opstine Zvezdara, nju smijes pipkati, ali gleda da te sto prije rijesi, jednom rukom te masira a drugom tipka poruku...![]()
KAKVA JE TA MALA U MAJKE JEVROSIMEMože kontakt od Lene?
Brate, citaj malo sta pisemo, ne mogu 5 puta da ponavljam sve isto. Mala ima reklamu na adresaru( ful masaza), vise puta opisano do sad kakva je i sta je...i cijene i sve..vrati se malo gore i naci ces sve..KAKVA JE TA MALA U MAJKE JEVROSIME
Meni ta rece da ce da me izlijeci od nekih raznih bolesti. Nisam jos bio, ali ajde sad mi reci kakva je, da li se zaista razumije u sve sto kaze? Kaze da ima lijek za impotenciju i zeludcane probleme.Ne znam da li je neko bio kod Gabrijele (art masaza u zemunu) radi odlicnu lingam masazu, uzme oko nekih 7-10000 za nekih sat i po... ubije te pricom o ravnoj zemlji, itd itd ali zaista vrhinski masira i relax i lingam
Dragana se ne jebeMislim da duze vreme je nemaprvo grdi I napusava
posle sama HOCE da naseda na kitu,jebe se njoj za vreme...
0631822380 ,ovo je taj broj sto je bio na seksi adresaru,ali nisam isao.Ako budes isao javi utiskeAko neko moze dw mi pusti broj od teodore mandusic - vyvan .Nisam sacuvao a nema je na sajtu vise.Hvala unapred
Onda nije taDragana se ne jebe
Pa znas kako, ona se postavlja kao neki alternativni guru,iskreno da li moze masazom i vezbama disanja da izleci nisam siguran,def je u fazonu te istocnjacke medicine… i da,nije kurva, tokom te genitalne masaze mozes da je uhvatis za dupe i to je toMeni ta rece da ce da me izlijeci od nekih raznih bolesti. Nisam jos bio, ali ajde sad mi reci kakva je, da li se zaista razumije u sve sto kaze? Kaze da ima lijek za impotenciju i zeludcane probleme.
Ima li ožiljke na licu?Maserka jedna iz bgd, oko 45 god.
Teodora sada radi samo sa stalnim klijentima. I kreće paralelno da strimuje i da naplaćuje, tako da ima i taj izvor prihoda. Ko nikad nije bio kod nje, ne verujem da će uspeti da se dogovori...0631822380 ,ovo je taj broj sto je bio na seksi adresaru,ali nisam isao.Ako budes isao javi utiske
Devojka izgleda jako lepo uredna je i korektnaPlaniram poslom u NS pa bi da skoknem na neku masažu
Čujem da ova radi uz masažu i oral
Ima li neko iskustva ili neka bolja preporuka
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |