Pa to ne bi jebo ni moj deda TOCKONista specijalno
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to ne bi jebo ni moj deda TOCKONista specijalno
Kazem ti prco sam je pre 3meseca jer smo bili dobri ,medjutim Nesta odjednom nakon operacije ruke i smrti sestreNe bavi se ona najstarijim zanatom sigurno godinu dana mozda i vise. Mozda se opet aktivira ali za sad je na stand by
Masaža celog tela centar. Da potvrdim iskustva člana. Gospođa u 40-tim, oko 45min sve traje i na kraju ručna završnica, tražite da se skine gornji deo. Može malo vatanja, može i ljubljenja dojki i pipanja po guzi taman da brže svršite. Pored drkice dobijete i pravu masažu sve za 3000 din nije loše.
Sve što je već napisano potvrđujem. Za te pare stvarno odlično iskustvo.Masaža celog tela centar. Da potvrdim iskustva člana. Gospođa u 40-tim, oko 45min sve traje i na kraju ručna završnica, tražite da se skine gornji deo. Može malo vatanja, može i ljubljenja dojki i pipanja po guzi taman da brže svršite. Pored drkice dobijete i pravu masažu sve za 3000 din nije loše.
A koji je inst od doticne?
Jel neko karao ovu malu? Izletela mi i na badoo, a na instagramu ima slike sa nekim likom
Ja u takvim situacijama je ne primam u stan. Ili je pitam pre nego sto krene jesu li njene slike na oglasu, ili joj trazim da mi posalje par novijih slika. Opomenem je ako slike nisu njene da cu je vratiti sa vrata i da od posla nema nista.https://seksi-adresar.co/oglas/malena-/
Slike lažne,potpuno druga djevojka se pojavi na vratima,neuporedivo lošijeg izgleda.Izbjegavati.
Jel' može neki link za ovu masažu??Masaža celog tela centar. Da potvrdim iskustva člana. Gospođa u 40-tim, oko 45min sve traje i na kraju ručna završnica, tražite da se skine gornji deo. Može malo vatanja, može i ljubljenja dojki i pipanja po guzi taman da brže svršite. Pored drkice dobijete i pravu masažu sve za 3000 din nije loše.
A što ne bi moglo?Jel' može neki link za ovu masažu??
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|