Nisam dobio odgovor za ove što sam odabrao, oa rekoh ako rizikujem, daj da odem na jednu od 100 evra za pola sata i to ova Adel, a ima je i pod profilom Melina iz Azerbejdžana.
Ovako, odnos cena/kvalitet je za čistu desetku jer kod nekih što su 150 pola sata nisam dobio više, čak cesto i manje. Nema 168 koliko piše, ali je prava mala džepna Venera, slike jesu retuširane, u faci nije toliko lepa, ali je zgodna i sveukupno baš slatka. I ljudi lepše bradavice u životu nisam video i oblik grudi koje su skroz prirodne su vrh, ne prevelike, ali milina ih je pipati i lizati bradavice. Stoje kao da su silikoni jer jako je mlada devojka, tu je negde oko 22. Sitna, ali dinamitna! Živi kod Bajlonijeve pijace i čistoća stana i higijena je solidna, 8/10, kada pusta vodu pa morate brzo da se tuširate i potura neke peškire ispod ali ti da potpuno čist. Ogromna prednost su fenomenalne grudi, što je stavlja lubrikant i tek kada počne da uživa krene da stenje, sasvim prirodno, ne gleda na sat i ne traži pare unapred, nego joj daš na kraju. Ja sam joj ostavio i poklon na kraju jer je zaslužila. Mada nešto izbegava da se ljubi, meni nije smetalo jer ja se jezikom i ne ljubim, ali ne znam da li time nešto prikriva, a uglavnom neće nešto ni ovlaš poljubac, ali za sve ostalo se potura i to jednu pa drugu sisu na liz i slično. U osnovnu cenu ne ide pušenje bez kondoma, ali ja to ni ne doplacujem, samo kad uzmem neku u višem cenovnom rangu gde manje njih prometuje dnevno. Ocene:
Pušenje: solidno, 7/10; Karanje odlično, 9/10 aktivno učestvuje, prirodno ovlaži, promenio sam 4 poze, jahala je od napred i od pozadi, doggy na krevetu koji škripi za sve pare, stojeći gde se pridržavala za orman i podigla jednu nogu. U kondiciji je i stenje realno, ne folira se; ko voli žestoko uzivaće, bez problema može pljeskanje po guzi ima i lepu tetovažu sa desne strane; GFE i 69: 3/10 ne ljubi se, ali ribica sveze izbrijana i perfektna, pomalo te i zagrli i realno je mlada i zgodna i mene to loži i taj njen egzotični izgled, bez da te sad miluje i mazi. Komunikacija: 6/10 zna engleski dovoljno da se lepo sporazumeš sa njom. Generalno moja preporuka i ukupna ocena: 8/10 I vratio bih se ponovo zbog onih sisa i žestokog seksa koji može kad ti nametneš tempo, kad ona jaše, tad ima lepu tehniku, ali nije baš žestoko. Ko hoće, požurite tu je samo do 23. 01.