Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda mislis na Milu Sto je bila u KosovskojEvo ga oglas od te Mile. Nju mi je još ranije neko preporučio i mislim da je to ta: https://seksi-adresar.co/ad/mila-bg-3/
u BG sam dosad bio sa Ivanom Dedeič i nekom njenom frendicom koja više ne radi, Ivana top izgleda ali ponašanje užasPozz ekipa, ima li neko preporuku za ekstra curu da nije na oglasima, može i na instagramu i da dolazi u hotel, ne zanimaju me ruskinje i ostale strankinje, može i u DM
Moguće, na tu što je bila u Kosovskoj je i mislio taj moj poznanik. Ova je meni isto bila sumnjiva zbog cene, ali kroz prepisku mi nije tražila ništa da uplatim, unapred samo da se najavim minimum 1h ranije i da dođem do nje. Poslala i svoju sliku face i grudi na WA, gde deluje da je to ona sa slika na adresaru. E, sad, ipak mi nekako smrdi sve to, zato sam i pomislio bolje prvo sa braćom da se posavetujemMozda mislis na Milu Sto je bila u Kosovskoj
Ovu prvi put vidim, a pratim oglase već dugo..
ova je izgleda odlicno ako je neko bio?
moguce da je fora onda nekaOvu prvi put vidim, a pratim oglase već dugo..
Vidi se slika lica, plus previse jeftino, iz mog kurvarskog iskustva to je 99,99% fejk. Nisam proveravao ali slika je verovatno preuzeta sa interneta
ova je izgleda odlicno ako je neko bio?
proverio sad, traži 1000 din za paket slika, možda čak i nije lažnjak, ali do seksa će se verovatno teško doći, ostaće sve na tim slikamaVidi se slika lica, plus previse jeftino, iz mog kurvarskog iskustva to je 99,99% fejk. Nisam proveravao ali slika je verovatno preuzeta sa interneta
Kattye Fox sa Twittera, lažnjak slika.proverio sad, traži 1000 din za paket slika, možda čak i nije lažnjak, ali do seksa će se verovatno teško doći, ostaće sve na tim slikama
Beži dalje i brže nego te noge nose... debela babuskara, pijanaJel isao neko kod gospodje?
Kakva imate iskustva
Lepo izgleda na slikama i ja sam se razmisljao da probam kod njeBeži dalje i brže nego te noge nose... debela babuskara, pijana
Sad je vrv grobBila matora pre10god
Neki su je hvalili par stranica ranije da je ok ovako i da može dogovor za sve, sve je stvar ukusa ne loži nas sve isto. Neko voli mršavice, neko punije, neko mazore neko mlade ...Beži dalje i brže nego te noge nose... debela babuskara, pijana
Procitao sam bas dosta na forumu ali nisam nasao nista o njojNeki su je hvalili par stranica ranije da je ok ovako i da može dogovor za sve, sve je stvar ukusa ne loži nas sve isto. Neko voli mršavice, neko punije, neko mazore neko mlade ...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|