Lanna
Saljem poruku preko WA, devojka odgovara odmah. Kaze da je slobodna i pita me kada dolazim? Pitam ja nju za "services", ona odgovara, 30 minuta je 80 eura, oral bez kondoma 20 eura, Anal je 50 eura. Ja gledam, racunam, samo 150 eura za pola sata + Anal, savrsena cena. Deluje mi sumnjivo, nesto mi to sve jeftino za tako dobru brazilku, ali ajde, kad sam vec dogovorio, necu propasti za 150 eura. Kazem joj ja da mi treba bar jos sat ili dva da stignem do BG-a, ona odgovara nema problema, cekacu te. Devojka nije valjda popularna, ili zato sto je nedelja u pitanju, pa nema musterija.
Stizem ja na Obilicev Venac, ima tu parking garaza, ona je jako blizu te garaze, tipa 100 metara samo daleko. Dolazim do zgrade, saljem poruku, ona odgovara da ce mi otvoriti vrata od zgrade. Ja ulazim, ona salje poruku dodji na prvi sprat. Penjem se ja, kad cujem odjednom vrata se otkljucavaju ali ne otvara odmah, verovatno gleda kroz spijunku ko je dosao. Kad je videla mene kroz vrata, onda mi otvara i kaze da udjem. To jeste devojka sa slika. Ali cak izgleda bolje uzivo. Sad je jos zgodnija. I izgleda ide i u solarijum, jer ima onako od kupaceg kostima linije. Ten joj je savrsen, kao i telo. Prava mala bomba.
Ulazim ja unutra, pitam gde je kupatilo da se istusiram na brzinu, ona pokazuje tamo. Ja vidim jos jedna soba zatvorena, i pitam je sta je tu, ona kaze "drugarica".Krivo mi bilo sto nisam upoznao drugaricu celu noc, ali nisam hteo da budem naporan i da trosim vreme jer sam samo 30 min platio. Dam joj ja 150 e, ona pokaze na kupatilo. Odem istusiram se, i vratim se u sobu kod nje. Ona skida to neko cipkano odelo, i pocinje da me skida. Krece odmah oral bez kondoma, dobro ga lagano pusi, ali onda pocinje celog da ga stavlja u usta, onako bukvalno do kraja, gusi se za vazduh. Bas ume da ga proguta do kraja. Onda opet pusenje i drkanje u isto vreme, moze i lizanje jaja dok ga drka. Ne moze covek da izdrzi ni 5 minuta sa njom kako ga lepo stavlja do kraja u grlo. Kazem ja, hajmo anal, ona stavlja kondom ustima, namaze dupe i ceo kondom, i okrece se na doggy style.
Krecem ja polako da ga stavljam, a ona ce na to " OH BABY ITS SO BIG". Mislim se ja u sebi, nije on BIG, nego ti ulazi u dupe, pa naravno da je big kad ide u anal. Krecem ja polako, ona stenje, vidim nije joj svejedno dok je punim u bulju, i ja tu krenem da joj drkam picku dok je jebem u dupe da joj bar malo olaksam bolove. E to joj se svidelo, i vidim ja da se opustila. Krecem ja jos jace da je jebem u dupe i drkam joj picku jako, njoj se svidelo skroz, sve lakse ide, napalila se i ona skroz. Onda legnem ja i kazem joj da me uzjase kao kaubojka, ona kaze moze, i namaze opet dupe, i sedne na njega. Provucem ja ruku dole da joj drkam picku dok se nabada. Kad je ona krenula da se nabada jako, hoce oci da mi ispadnu. Ume da se nabada i to dobro ume. Ja sve brze drkam joj picku da njoj bude lakse. E tu je ona pocela kao luda da se nabada do jaja. Celog ga prima u bulju, pocinje da me stiska i grli oko vrata, i da me ljubi u obraz. Ja onda jos jace joj drkam picku, i tu ona kao luda pocinje da mi lupa jaja dupetom i krece da me onako grize za obraz. Ja vise ne mogu da izdrzim, i kazem joj "hajde sad isto ali okreni ledja". Ona poza "obrnuta kaubojka", ona pristane i na to. Ja lezim, ona se okrene ka zidu, i krece opet da se nabada kao luda u bulju. Opet ja provlacim ruku od ispod, i drkam joj picku. Ona se nalozila skroz, krece da lomi kurac kao luda, nabada se, a ja joj rasirim dupe, da moze skroz da udje do kraja. Tu ona krece gore dole, napred nazad, skroz ga prima opusteno, zamalo nisam svrsio.
Vidim ja da ne mogu da izdrzim koliko dobro dupe ima, vracam ja nju na krevet da legne, ona se okrene na stomak i legne ravno, i onda ja na nju da joj punim bulju lezeci. Moze i to, prima ga sad vec dobro. Napunim je ja odgore, i onda je okrenem na stranu da legnemo jedno pored drugog. Jednom rukom joj drzim nogu visoko, a drugom rukom joj drkam picku. Sad vec vidim da je njoj skroz opusteno, i prima ga koliko god ga ja ubadam. Izdrzim ja tu jos malo, i kazem hajde opet doggy style na kraj kreveta. Ona se naguzi, i onako klekne, da mogu da joj ga uturim do kraja. Napunim je ja bas jako, i vidim da ne mogu vise da izdrzim, kad ono TELEFON POCINJE DA PISTI: ALARM TIME OUT. Isteklo mi 30 minuta. Ja onako brzo kazem "daj oral opet, gotov sam obecavam", ona prihvati jer nema nikog zakazanog. Legne ona, i pocinje opet jako da ga pusi i lize jaja, ja gotov odmah. Kazem joj da ga sad jako izdrka, ona uhvati ga desnom rukom i drka ga kao luda a jezikom sve vreme lize jaja. Naravno, ekplozija posle 15 sekundi, nema sanse da izdrzis ni minut sa njom.
Zavrsimo mi, ona isto srecna smeje se, uzima telefon i kuca nesto, ja gledam sad ce nesto da mi trazi pare ili nesto i pokazuje mi google translate sa portugalskog: YOU ARE AMAZING, YOU ARE BETTER THAN I THOUGHT. Ja se nasmejem, i otvorim dzep, i pogledam sta imam od para, ostalo mi samo 50e i 10e, i ja izvadim i dam joj 10e ovako kao baksis sto mi je isteklo 30 minuta, ona se obradovala skroz i zahvalila mi se jako. Ja je pitam jer mogu bar da se istusiram jer mi je isteklo vreme, ona kaze naravno da moze. Konta devojka engleski, trudi se, ali joj ne ide bas najbolje. Ali bas se trudi da prica engleski iako joj je tesko. To cenim.
Telo devojke 10/10
Higijena 10/10
Komunikacija 9/10
Lepota je subjektivna, meni je lepa, kao na slikama je, mozda cak i lepsa uzivo
Seks 10/10
Anal 10/10
Pusenje 10/10
PREPORUCUJEM JE SVIMA, OTISAO BIH OPET, TO JE TO, PRONASAO SAM JEDNU KOJA JE PRAVA.