Ljudi kako vi kontaktirate ove sa SA? Ja npr hocu zagepcanku. Poslao sam poruku ali ne odgovara. Nema je ni na viberu ni na wa. Kontam prvo ide poruka osim kao sto neke napisu obavezan poziv
Evo, gosn druže, brate
Dama za koju ste se opredelili na SA je ponudila ovaj telefon za kontakt
065/4208-923 i to smatram da vam je poznato, ali ima i u Zagrebu broj, ovaj
385-91/755-6831. Mobilni.
Verovatno da ima pogodnosti, a one se podrazumevaju, da dok je u Beogradu da koristi i svoj broj iz Zg. Damama koje su privlačnog izgleda a ova jeste itekako, roming nije problem, zato javite joj se cimnite je zvrcnite joj da vas očita i pokušajte da je Vajberom Vocapom ili Telegramom priupitate za kontakt bez obzira što ste ovaj 065420... bezuspešno zvali. A cura je sudeći po slikama izuzetno zgodna I na forumima Plavog oglasnika neki tvrde da je poreklom naša. Ne previše visoka ali figura sjajna. Ako ne laže da je bivša balerina izgleda božanstveno u poređenju sa pojedinim našim damama koje imaju psetolike face. Prva slika koju sam zapazio na PO je da je smeđokosa i da se farba Da ima jasno izraženu pravougaonu bradu i divan osmeh. I lepa je iako oči krije. Po japanskom tumačenju izgleda a vezanog za krvnu grupu biće da je Silvija ili kako joj je već ime 0 grupa a osobe takve su simetričnih udova. I jeste narednih nekoliko slika je prikazuju kao takvu. Na desnoj nozi lančić zlatni pa torba elegantna rukavice... na jednoj od ranijih slika na SA se pentra po klaviru. I uvek čaroban osmeh. To je neko u prošlim recenzijama i naglasio kao najlepši osmeh. Recenzije prošle su redom pozitivne.
Jedina moja primedba je da je na prstićima na nogama a to se i vidi malo izljusnut drečavocrveni lak.
Kada se čujete i kada vas pita koliko godina imate recite pedesetak, uostalom zar ne i toliko vam je. Budite spremni da vam poliže tur to ona i radi da proguta što je za gutanje ali će vas na početku na ulazu kod nju ponuditi bombonjerom. Zato predlažem da biste imali carski doček donesite joj ili slatkiše ili cveće i imaćete u krevetu felacio za raspamećivanje od strane Bele labudice a vi ste zar ne Crni labud iz Labudovog jezera od Čajkovskog a jedina scena biće krevet.
I ja se oštrim za susret sa Silvijom.
Jedina nepoznanica koju je ona navela jesu nekakve Romanske igre. Nikad čuo. Pretražujem na Guglu. Ništa.
Je li to nekakva nova vrsta perverzija? Odgovor ću dobiti kada dobijem pristanak sa njene strane za jeb. Umirem od želje za tim. U mome telefonu za nju stoji Obavezno Silvija.
Rekoste da vas je Nežna Jeca izpičkarala. To je dama u kojoj se dešavaju hormonski lomovi pa zaboravite na to. Dame su posle svakog ciklusa resetovane... Inače ona nije bezobrazna.
Želim vam lep provod sa Silvijom. Kasnije udarajte u talambas da čujemo kako je bilo sa damom koja muškarcima podiže na visoko nivoe serotonina oksitocina i dopamina
A to vas I podmlađuje. Koliko to košta ne zna se rekoše nije mnogo skupa. Zapravo pristupačna.
Preporuke za jeb.
Samo Lugolov rastvor, Ašvaganda i Maka.