Matrixxx7889
New member
Sta tebe boli kurac buraz, ako ti se ne svidja, samo preskoci...Kralju, žešče smaraš i troluješ sa ovom, odmori malo...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta tebe boli kurac buraz, ako ti se ne svidja, samo preskoci...Kralju, žešče smaraš i troluješ sa ovom, odmori malo...
Mislim da je Dragana uvek najbolja opcija ko hoce bas jeftinu masazu.Ne znam da li se momak zezao, ili ona stara da se o ukusima ne raspravlja, ali mislim da cu njegove predloge 2x da cekiram ubuduce, druze nisam imao nikakvu nameru da joj se svidim, oniza ima 100 kila, reko ajde masaza, drk i to je to, da nisam dolazio dzabe, slika na wasup iz srednje skole. Jako fina ali ako bas hoces jeftinu masazu sa drkom i da pipkas jako velike sise, to ti je to.
Ja sam bio sa Vitiligo pre 2 god. Super je ovako, malo jaca ko voli. Ne sećam se da me pitala za god. Imam 56.Znaci pojedini sta pisete ovdje. Sada zvao Neznu Jecu i rekoh javljam se povodom oglasa ona mi jeba mater. Vitiligo djevojka radi samo do 46g.
Koja Dragana?Mislim da je Dragana uvek najbolja opcija ko hoce bas jeftinu masazu.
Evo, gosn druže, brateLjudi kako vi kontaktirate ove sa SA? Ja npr hocu zagepcanku. Poslao sam poruku ali ne odgovara. Nema je ni na viberu ni na wa. Kontam prvo ide poruka osim kao sto neke napisu obavezan poziv
Jeca me jednom "izradila". Neće da kaže adresu, nego kad budeš bio na početku Konjarnika, zovi opet. Pa posle, znaš kod Vera, pa vidiš prvu zgradu...i kad sam bio blizu zgrade zovem a ona ugasi fon.Znaci pojedini sta pisete ovdje. Sada zvao Neznu Jecu i rekoh javljam se povodom oglasa ona mi jeba mater. Vitiligo djevojka radi samo do 46g.
E to je već bezobrazluk.Jeca me jednom "izradila". Neće da kaže adresu, nego kad budeš bio na početku Konjarnika, zovi opet. Pa posle, znaš kod Vera, pa vidiš prvu zgradu...i kad sam bio blizu zgrade zovem a ona ugasi fon.![]()
I ja isto molim za link koji vodi do ulaza u Draganu. Da li se u Draganu ulazi samo spreda ili ga prima i u kloaku ili je samo felacio u pitanju ili možda ni to nego samo drk-drk?Koja Dragana?![]()
Potvrdjujem. Imam 55. I devojka je sjajna. Ima vise profila po raznim sajtovima, pa i na Seeking jedan. Pravi GFE. I kad te iscedi, kad ne mozes vise, ona se trudi za jos jednom.... ☺Ja sam bio sa Vitiligo pre 2 god. Super je ovako, malo jaca ko voli. Ne sećam se da me pitala za god. Imam 56.
I mene zanima
![]() |
Tel: 064/677-677
|