Mali Đokica
New member
PoštovaniPozdrav ljudi..
Pratim vaš forum i povremeno koristim predloge ima različitih iskustava..treba mi savet gde bih mogao nabaviti dobru travu dolazi mi drugarica praktikuje da koristi pa molim za info gde bih mogao nabaviti..nije navučena ali voli da se opusti..
Hvala unapred..
Predlog
Najpre ako vam nije kartica pripejd menjajte je u pripejd ako je verifikovana slutim moguće neprilike i daj bože da ih ne bude bilo. Možda ste mlađi čovek ali po tim pitanjima damama ne treba povlađivati. Vrlo verovatno da ste još sada predmet pažnje pri pandurskom odeljenja za narkotike a podrazumeva se da su zajedno trava i krivojeb poslastica za državu odnosno njen represivni aparat i raznorazne skupe advokate na koje ćete se verovatno oslanjati.
Razmislite zato
Najpre zašto trava koja vas vodi u direktan sukob sa državom koju možete pobediti onog trenutka kada najpre pregazite teretni voz koji vam punom brzinom dolazi u susret, ako ga pregazite. Razmislite o ovom.
Dama koju nameravate da prevrćete je možda samo na travi ali možda na heroinu kokainu betonu ili čemu sve ne pa je to zdravstveno rizični kontakt - SPB.
I ona dodatnu stimulaciju traži zbog toga što bi pod narkoticima našla neponovoljivo zadovoljstvo koje joj vi, verovatno niste prvi put sa njom, niste mogli pružiti i da vas drži za običnog kenjavka a ne za dasu koga bi mlada dama morala da drži za đoku i da mu ga puši umesto da puši travu. I dalje dotična se posle urokavanja, ali ne od kurca, oseća kao popišani cvet. To je uvek tako i tome je uvek tako.
I zato
Naučite jednu tehniku koja damama donosi dugotrajne i duže od 10 min orgazme
Najpre skinite u pdfu knjigu Orgazam sa velikim O u njoj je natuknuto nešto o tantra veštini koja se zove, ako ne grešim, beskrajni krug i stidljivo napisano to što je BINGO za svaku pičku a to je razmena daha.
Upamtite, razmena daha.
Zamislite i više od desetak minuta neprekidnog ženskog orgazma. O tome mnogo zna Anand Margo. Pronađite reference do nje. Ta bakica je iskusila više uživanja razmenom daha nego sve naše hiljade dama sa SA u svojoj ljubavnoj praksi zajedno. I zato vam poručujem poradite s damom na odnosu a ne na stimulansima. Lizačina, G tačka...Ma dug je spisak.
Preporučujem i knjižurinu Izveštaj Hajt autorke Šeri Hajt. Može li da se daunlouduje ne znam. Ali sledeća može da stane u smart tel I pisale su je neke žuće
Seksualni kung fu je naziv knjige i namenjena je najpre mladim momcima poput vas. Da vas ne iznenadi tehnika ona je oprobana, zove se Duboko izvlačenje a kvaka je u sledećem Jebati sporo beskrajno sporo i odlagati svršavanje dok je god to moguće. To je ono što pičke raspaljuje.
Evo savet je dobro nameran i praktičan da vam se život ne pretvori u pakao. Nego da budete Supermen.
A ko meni da pomogne? Ja kao da sam se na boga kamenjem gađao. Ja naime imam čudan fetiš na koji se ovdašnje dame sa SA niti osvrću niti ga uvažavaju. Šmrc. Sa velikim stidom priznajem da bih jebao majku samo onima koji su za kopanje litijuma. Mislim tu na političare koji se po tom pitanju javno eksponiraju.
Kuku meni grešnome! Nadam se da me država i uvaženi gosn ministar zdravlja neće krivično goniti ali za pušenje trave vaša prijateljica može da zaglavi. Može se i meni doduše desiti da ne samo što će me proglasiti perverznjakom nego me mogu strpati u Lazu.
U pamet se braćo Srbi.
U pamet se moram i ja.
Bolje rečeno u ludnicu samnom!
Molim da mi to omoguće ministar panduracije i ministar zdravlja.
I koferče i Smrt. Fašizmu sloboda narodu!