androcentrism
New member
Mrsav je izbor. Puno je cigancica i onih koji u oglasima bas lazu za godine (smanjuju svoje godiste za po 10-15 godina). Tesko je uopste dobiti bilo koju devojku.Pozdrav kolega, imaš li još neke preporuke za Novi sad... dolazim na sedmicu dana pa bi ih volio probati više, prefiks na prijatne i da nisu neki raspadi.
Novi Sad nije Eldorado za nas.
Mislim da je pre 5+ godina bio bolji izbor. Bilo je i tada puno trash ponuda, laznih oglasa i sl, ali ipak se moglo naci nesto: tada sam na Limanu klackao jednu mladju plavusu u ranim dvadesetim, zatim odmah preko puta drugu mladu crnku oko 25 g, a na samo 500m dalje na Grbavici trecu, visoku plavusu oko 33 g. Svaka od njih je naplacivala po 40 evra pola sata.
Takodje sam 2019. imao povremene trojke sa jos dve PRELEPE, uvek dobro skockane studentkinje u ranim dvadesetim koje sam upoznao preko Tindera: jedna visoka plavusa, druga crnka, obe zajedno za 100 evra. Jos smo se nacelno dogovorili da idemo zajedno na more u Grcku, a ja tupson odustao jer sam tada usao u vezu sa sada vec odavno bivsom devojkom.
Nijedna od njih 5 vise nije dostpuna.
Mozda vredi pokusati nesto preko EGE.