nijebitno495
New member
Jel si imao iskustva sa ovom devojkom?Poštovani
Lajkovao sam vam recenziju jer se slažem s vama da je fircanje tetoviranih dama rđavo iskustvo baš zbog toga što tetovaže umanjuju žensku privlačnost.
Prva pomisao pri pogledu na nažvrljano žensko telo je da jadnica pristaje zato što je u velikom zortu. Slutnje da je dama polupismena se gotovo uvek potvrde. Pa ma koji jezik da govori.
Nastavljam posle pričanja jedne zgode sa tetoviranom šmizlom, istinit događaj.
Elem, u busu starija žena pogledom odmerava klinku koja ima tetovažu na nozi. Kineski pinjin.
"Šta je bre matora, jel nikad nisi vidla kinesku tetovažu pa buljiš?"
"Ćero, matora je profesor kineskog jezika a dosad nikad nije videla tetovažu na kojoj piše Pre upotrebe dobro promućkati"
Bus je eksplodirao od smeha, prelaženje Gazele je potrajalo, popišulji nije smetalo što je mnogi snimaju fonom, iz busa je izletela prva.
Vraćam se na temu. Kada sam kod jedne dame primetio ogroman jinjang simbol na stomaku pomislio sam, da nije jakuza?
Nije, svih 10 prstiju. Pa, nije ni tetovirani ljudožder sa Papue, ali bila je kurožder sa Palilule, a kurožerstvo joj je bilo za 10.
A krivojeb je uvek lutrija. U narednom postu požaliću se na sličnu ispalu koju sam doživeo od dr mr dame, master, taster šta li je. Načelni dogovor da joj tog jutra budem prvi promenjen je u da joj budem poslednji. Možda zato što sam se nahvalio obećao da ću je prevrtati kao palačinku a još njenoj pički i guzi napisao sonet ostavila me je za kraj. A nisam iz Bg.
Ali to razočarenje pretvorio sam u neponovljivo dobro iskustvo... pišem novi post.
NEŽNA JECA💕 | Seksi Adresar - Licni Kontakti
AKO ZELIS ONO STO VIDIS NA SLIKAMA , VITKA PLAVUSA,39 god … POZOVI ME … Beograd
seksi-adresar.co