Misim da je bilo 120E sat vremena.Koja joj je bila tarifa, jel se secas mozda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misim da je bilo 120E sat vremena.Koja joj je bila tarifa, jel se secas mozda?
Bio ja prije desetak dana. Plavka, mlada, izuzetno zgodna, manekenske gradje....lijepa u licu...ne komunicira mnogo...LUXURY masaža | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Ekskluzivna LUXURY masaža u Beogradu… Doživite vrhunsko opuštanje u našem studiu. Za više informacija, pišite ISKLJUČIVO na WHATSAPP.seksi-adresar.co
Je l' neko bio? Iskustva, preporuke, za izbegavanje?
Bio ja prije desetak dana. Plavka, mlada, izuzetno zgodna, manekenske gradje....lijepa u licu...ne komunicira mnogoLUXURY masaža | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Ekskluzivna LUXURY masaža u Beogradu… Doživite vrhunsko opuštanje u našem studiu. Za više informacija, pišite ISKLJUČIVO na WHATSAPP.seksi-adresar.co
Je l' neko bio? Iskustva, preporuke, za izbegavanje?
Pola od tih sa prvih strana, ne odgovaraju na poruke, a mnoge od njih uopste nemaju aktivan broj . Izvade karticu i mijenjaju broj, pa i taj novi broj jave se kad ga aktiviraju, uglavnom jednom u 7 dana. To su moja iskustva sto se tice djevojaka iz S.A. lokacija Beograd.Seksi Stasha | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Seksi ,atraktivna i mlada devojka trazi muskarca za druzenje. Samo poziv ! Oral bez zastite 🤫seksi-adresar.co
Seksi Magdalena | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Vrhunska plavusica seksi gradje poziva te na prelepo druzenje ❤️ Pola sata 80 Sat 140 Ne dolazim na adresu samo kod meneseksi-adresar.co
Pozdrav ljudi,
Da li je neko možda bio kod ove dve? Dosta dugo imaju oglas i jedna i druga i to na prvim stranama seksiadresara...
Ova ima svoju grupu na telegramu i kazu njih par koji su bili da je ok, solidnaDogovorio se danas sa ovom da dodjem kod nje, dosao do adrese koju mi je dala, nije se javljala, cekao sam 15 minuta i otisao. Dakle ispaljuje.Katarina Beograd | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Cao Katarina je u Bg kod stare autobuske stanice posle duzeg vremena ceka na vas Sms za druzenje Samo Sms na pozive i na wasapp ne odg 30min 40e e 1h 80e klasika sa oralnom zavrsnicom oral je bez kondoma samo oral je 3000 Radim i trojke ali bez duple pernetracijeseksi-adresar.co
Meni preko sms poruke rekla da mogu da dodjem, ja dosao, ona se vise nije javljala, cekao sam 15 minuta i otisao. Kada sam video ovde da kazu da je ok, ponovo sam joj slao poruke ali se ne javlja. Pokusao sam dva puta da je pozovem ali nista.Ova ima svoju grupu na telegramu i kazu njih par koji su bili da je ok, solidna
Ne znam onda sta je problemMeni preko sms poruke rekla da mogu da dodjem, ja dosao, ona se vise nije javljala, cekao sam 15 minuta i otisao. Kada sam video ovde da kazu da je ok, ponovo sam joj slao poruke ali se ne javlja. Pokusao sam dva puta da je pozovem ali nista.
Problem je to sto se ti pravis budala. Pa citas li sta ti covjek pise...Ne znam onda sta je problem
Nisam te pitao nista.Problem je to sto se ti pravis budala. Pa citas li sta ti covjek pise...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|