Moze privatno sam ti poslao porukuImam ti broj za dobru maserku, mala je avion, ima 19 godina. Ali samo erotska masaza i nista vise.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze privatno sam ti poslao porukuImam ti broj za dobru maserku, mala je avion, ima 19 godina. Ali samo erotska masaza i nista vise.
Posalji i meni leba tiMoze privatno sam ti poslao poruku
Salji brMoze privatno sam ti poslao poruku
Verovatno iz marinkove bareDakle, upravo posetio kolumbijku u Beogradu.
Preporuka svakako zbog slijedecih pluseva.
Zgodnija nego na slikama i to jako zgodnija
Oral bez
Lijepe sise
Lijepa guza
Jedini minus je sto ne voli bas da joj se lizu sise previše.
I sve to za samo 50 eura pola sata
HaVerovatno iz marinkove bare
Mene isto ispalila. Dogovorimo se preko poruke da se vidimo u određeno vreme za dva dana. Kaže, daću ti ulicu sada, ali tačnu adresu kad budeš dolazio. Dođe taj dan, šaljem poruku pola sata pre dogovorenog termina, ona ne odgovara. Pozovem, ne javlja se.Dogovorio se danas sa ovom da dodjem kod nje, dosao do adrese koju mi je dala, nije se javljala, cekao sam 15 minuta i otisao. Dakle ispaljuje.
Ljubazna, zgodna. Deluje starije od tih godina. Za 50 jura i svršavanje u usta. Blizu Kneza je.https://seksi-adresar.co/oglas/-mala-plawa-/
Da li je neko bio kod ove?
Poštovani MassageDakle, upravo posetio kolumbijku u Beogradu.
Preporuka svakako zbog slijedecih pluseva.
Zgodnija nego na slikama i to jako zgodnija
Oral bez
Lijepe sise
Lijepa guza
Jedini minus je sto ne voli bas da joj se lizu sise previše.
I sve to za samo 50 eura pola sata
Ugasena. Gase se masovno grupe. Ruse se kao kula od karataPozdrav zna li neko što se dogodilo sa telegram grupom za beograd ?
Ugasena. Gase se masovno grupe. Ruse se kao kula od karataPozdrav zna li neko što se dogodilo sa telegram grupom za beograd ?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|