Jel mozda neko bio ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pola Beograda odprilike. Pregazilo je hiljdade njihJel mozda neko bio ?
Ima li u smeštaju dotične dame i tuša pre i posle?Pitanje za Vas poštovani
Ima li u smeštaju dotične dame i tuša pre i posle?
U kom je delu grada? Dozvoljava li snimanje uz doplatu? Nisam zimogrožljiv ali ranije sam se kod jedne dame skočanio. Ni klime ni grejalice a radijatori tek mlaki.
Dozvoljava li manualnu stimulaciju G tačke?
Jeste li pokušali da pročeprkate po njenoj nutrini?
Kako je sa pozivom, je li dogovor lak?
Kod mlađih dama, naročito onih zgodnih i lepotica na glasu svaki je kontakt lutrija, uglavnom niti jedna ne poštuje načelni dogovor pa nam se na taj način krade vreme koje jedino ne može da se plati, ono prolazi i nema ga više. Može li se zakazati a da nema duge liste čekanja?
Je li dama pouzdana, je li od reči?
Molim odgovor. Hvala.
Ima li u smeštaju dotične dame i tuša pre i posle?Pitanje za Vas poštovani
Ima li u smeštaju dotične dame i tuša pre i posle?
U kom je delu grada? Dozvoljava li snimanje uz doplatu? Nisam zimogrožljiv ali ranije sam se kod jedne dame skočanio. Ni klime ni grejalice a radijatori tek mlaki.
Dozvoljava li manualnu stimulaciju G tačke?
Jeste li pokušali da pročeprkate po njenoj nutrini?
Kako je sa pozivom, je li dogovor lak?
Kod mlađih dama, naročito onih zgodnih i lepotica na glasu svaki je kontakt lutrija, uglavnom niti jedna ne poštuje načelni dogovor pa nam se na taj način krade vreme koje jedino ne može da se plati, ono prolazi i nema ga više. Može li se zakazati a da nema duge liste čekanja?
Je li dama pouzdana, je li od reči?
Molim odgovor. Hvala.
Ja sam bio kod Mile.Prvo sto sam cekao da se javi sigurno pola sata dok sam cekao ispred zgrads,drugo sto uopste nije zgodna kao na slikama,i pozurivala me je da svrsim jer kao malo vremena je ostalo.Toliko mi je bilo lose iskustvo da mi ga je na kraju izdrkala i to je to.Ne preporucujemJel mozda neko bio ?
Jako ružno iskustvo - stomak kako da je u 6 mesecu trudnoče, neće da se ljubi, sve joj nešto smeta, gleda na sat, pa sam je oterao posle desetak minuta. Jedno od najgorih iskustava sa bilo kojom ženom.Jel mozda neko bio ?
TakodjeAko ima neko da predlozi neku bakicu bio bih jako zahvalan
Top, imaju 2-3 recenzije
Jel neko posecivao ovu?
????????Cao, ima li netko maserku sa oralom da radi u Beogradu? Hvala unapred
Tel: 064/677-677
|
|
|
|