Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prva bolja, hoce skoro sve, druga onako..Jel neko bio mozda??
Hot Tea | Seksi Adresar - Licni Kontakti
😘Slike su moje, bez dodatnih pitanja! Brineta sportske gradje, zgodna, visoka 177cm, grudi 3, prirodna cela... Radim u mom smestaju, izuzetno sam cista. Trazim to i od vas. Oral radim bez kondoma Anal ne radim Trojka moze Prilicno sam uska i vlazna💦 Dodji da provedemo kvalitetno vreme Ovaj broj...seksi-adresar.co
Možeš malo detaljnije o svom iskustvu sa njom? Bio sam kod nje pre par godina, pa me zanima da li se nešto promenilo. Da li pristaje na anal, duboko grlo, ili drugo fetiše? I slično. A šta neće. I kako sada izgleda.Bio. Extra ko voli matorke to je to
A da li radi anal?Da ne ostanem duzan, obecao sam da cu da napisem kako je bilo kod:
Redom, dogovor preko viber poruka, ne odgovori istog trenutka, ali u roku od sat-dva se javi. Mesto je ona izabrala, neki jebarnik na NBG, kao spa centar od 10-15 soba koje se iznajmljuju na sate. Isprva mi se nije dopalo, ali odradilo posao, plus malo je zavuceno tako da ima i diskrecije. Ona malo kasnila, tako da to moze da se desi, malo mi se zalila kako zavisi od drugih da bi ispostovala klijenta. Ona prezgodna, nekih 40-45 godina, ima dupe, ima sise, ima noge, bas dobra MILF(ima dvoje dece, ali preko carskog tako da je ostala uska), lice onako, pitao sam je da bude u seksi vesu sa carapicama, halterima, stiklama, ispostovala. Pusenje sjajno, krene i ljubi sve oko njega dok ga ne stavi u usta, deepthroat bez problema i radi CIM, i ne vadi ga dok svaku kap ne pokupi, ispljune posle, ne guta. Seks aktivan, menjanje pozicija, kako god da joj kazes da se namesti hoce, mozes i da legnes i pustis njoj da radi sav posao. Sve u svemu odlicno. Posto sam otisao na dva sata, malo smo i pricali. Skroz je ok, vedra, raspolozena. Zena prosto hoce da te zadovolji. Voli seks, voli spermu u ustima, rekla je da dopusti i da je dave i da je pljuju i da svasta nesto, jer kako sama kaze ako to znaci nekom sa se oseca bolje ona hoce, samo da se ne pretera i zavisi ko je u pitanju.
Ljudi, predobro iskustvo, svaka preporuka, ja cu definitvno ponoviti.
Jbg, nisam pitao. Na EGE nema u ponudi, a na City of love ima. Opusteno joj pusti pusti poruku i pitaj.A da li radi anal?
Hvala ti na savetu. Pitaću.Jbg, nisam pitao. Na EGE nema u ponudi, a na City of love ima. Opusteno joj pusti pusti poruku i pitaj.
Radi, 50e doplataA da li radi anal?
Izgleda mi da je to Jasmina sa Tindera, odlična je klasa za sebe. Životinja u krevetu.
Kako se pokazala ova tetka?
Bas kod ove dve si bio? Znaci ne preporucujes? Imas li onda neku dobru brazilkutako sam se i ja upecao na slike a kada sam otisao ono skrndelji
Tel: 064/677-677
|
|
|
|