Jel bio neko?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je l' je ima negde na oglasima ili radi samo na preporuku?Radi jos ali nije kao pre, propala malo
Bio. Extra ko voli matorke to je toOva tetka ima dobre noge. Kakva su iskustva?
Prva bolja, hoce skoro sve, druga onako..Jel neko bio mozda??
Hot Tea | Seksi Adresar - Licni Kontakti
😘Slike su moje, bez dodatnih pitanja! Brineta sportske gradje, zgodna, visoka 177cm, grudi 3, prirodna cela... Radim u mom smestaju, izuzetno sam cista. Trazim to i od vas. Oral radim bez kondoma Anal ne radim Trojka moze Prilicno sam uska i vlazna💦 Dodji da provedemo kvalitetno vreme Ovaj broj...seksi-adresar.co
Možeš malo detaljnije o svom iskustvu sa njom? Bio sam kod nje pre par godina, pa me zanima da li se nešto promenilo. Da li pristaje na anal, duboko grlo, ili drugo fetiše? I slično. A šta neće. I kako sada izgleda.Bio. Extra ko voli matorke to je to
A da li radi anal?Da ne ostanem duzan, obecao sam da cu da napisem kako je bilo kod:
Redom, dogovor preko viber poruka, ne odgovori istog trenutka, ali u roku od sat-dva se javi. Mesto je ona izabrala, neki jebarnik na NBG, kao spa centar od 10-15 soba koje se iznajmljuju na sate. Isprva mi se nije dopalo, ali odradilo posao, plus malo je zavuceno tako da ima i diskrecije. Ona malo kasnila, tako da to moze da se desi, malo mi se zalila kako zavisi od drugih da bi ispostovala klijenta. Ona prezgodna, nekih 40-45 godina, ima dupe, ima sise, ima noge, bas dobra MILF(ima dvoje dece, ali preko carskog tako da je ostala uska), lice onako, pitao sam je da bude u seksi vesu sa carapicama, halterima, stiklama, ispostovala. Pusenje sjajno, krene i ljubi sve oko njega dok ga ne stavi u usta, deepthroat bez problema i radi CIM, i ne vadi ga dok svaku kap ne pokupi, ispljune posle, ne guta. Seks aktivan, menjanje pozicija, kako god da joj kazes da se namesti hoce, mozes i da legnes i pustis njoj da radi sav posao. Sve u svemu odlicno. Posto sam otisao na dva sata, malo smo i pricali. Skroz je ok, vedra, raspolozena. Zena prosto hoce da te zadovolji. Voli seks, voli spermu u ustima, rekla je da dopusti i da je dave i da je pljuju i da svasta nesto, jer kako sama kaze ako to znaci nekom sa se oseca bolje ona hoce, samo da se ne pretera i zavisi ko je u pitanju.
Ljudi, predobro iskustvo, svaka preporuka, ja cu definitvno ponoviti.
Jbg, nisam pitao. Na EGE nema u ponudi, a na City of love ima. Opusteno joj pusti pusti poruku i pitaj.A da li radi anal?
Hvala ti na savetu. Pitaću.Jbg, nisam pitao. Na EGE nema u ponudi, a na City of love ima. Opusteno joj pusti pusti poruku i pitaj.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|