381691855006 | SEX SMS OGLASI
Beograd,Smederevo i okolina Prelepa i prezgodna crnka sa zelenim ocima želi druženje sa situiranog galantnom gospodom ne ispod 30 godina Molim samo situirane
smsljubavnioglasi.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene je u petak ispalila posle konkretnih dogovora, mada u komunikaciji na Waap je ljubazna.Nisam probao nikad nista sa s. adresara i svastare.Vidim hvalite tu sakuru odem nekako nepoverljivo Al reko dzabe je koga boli.Neka kao ruskinja oko 45 godina ruznjikava ima samo normalne sise meni iskreno gadna .Ok je ovako hoce da se trudi I da ga guta do kraja al dzabe kad je kao da je neka uciteljica iz pripizdine sa izjedenim zubima bar meni.I da naglasim neko je rekao da mu je neko kucao na vrata I meni je to je verovatno fora da das gas al se zajebali onda sam je namerno guzio do poslednjeg minuta i to JAKO krenula je se savija boli kao e boli .!.![]()
I koliko si to platio?Zdravo drustvo,
Bio sam malopre u Aurora salonu na masazi.
Obzirom da je bilo 12h bila je na raspolaganju samo "starija" maserka recimo oko 50god.
Izgleda manje vise, mracno je pa nisam bas ni obracao paznju ali nije neka rugoba standardno.
U pitanju je kako mi je ona nazvala Egzotik specijal masaza koja ukljucuje relax masazu ledja,nogu,ruku dok si na stomaku pa se okrenes na ledja I opet masaza nogu,stomaka I drkica .
Pitao sam je da li je ok da je dodirujem po grudima I guzi, ali rekla mi je da nije bas za to I da vrv mladje maserke to dozvoljavaju (mladje maserke rade jedna od 13h, a druga I treca od 15h pa do 21h uvece), nisam bas ispostovao jer sam pred kraj je ipak uhvatio za zadnjicu, nije mi to zamerila.
Ko voli masaze moze da poseti, relax je ok I na kraju ga lepo izdrka, ali pretpostavljam da su te "mladje maserke" bolje za posetiti mada je I ova gospodja skroz ok po meni.
Oglas nisam nigde video ali sam video preporuku nekog lik ovde na forumu pa sam probao.
Taj sto lupa je njen ,,komsija" pandur prasinar koji je podvodi.Ako joj se ne dopadnes ona njega cimne krisom i onda on lupa na vrataMene je u petak ispalila posle konkretnih dogovora, mada u komunikaciji na Waap je ljubazna.
Moguće da su ti što lupaju ispaljeni klijenti ili komšiluk alo ste glasni.
Sta znam, videcu kad probam i ako probam.
5000rsd sat vremena ili 50min, ne zam tacno.I koliko si to platio?
To je jos i ok ima pacijenata placaju po 100 120 da ti izdrka i jos nema kao pipanja nema pusenja nista5000rsd sat vremena ili 50min, ne zam tacno.
Ovo je vise korektna masaza sa drkanjem.To je jos i ok ima pacijenata placaju po 100 120 da ti izdrka i jos nema kao pipanja nema pusenja nista
kako znaš da je pandur hahaTaj sto lupa je njen ,,komsija" pandur prasinar koji je podvodi.Ako joj se ne dopadnes ona njega cimne krisom i onda on lupa na vrata
Ona mi reklakako znaš da je pandur haha
Ima više salona Aurora u gradu: Slavija, Voždovac, Mirijevo... U koji si ti išao?5000rsd sat vremena ili 50min, ne zam tacno.
Mirjevo?not great not terible
nema muza radi u potpunoj diskreciji da niko ne zna... poprilicno je paranoja zena... msm razumem je
A jbg, nekad i tebe kad bi jahali ceo dan iskljucio bi telefonNe kontam zasto vecina sa SA iskljucuju telefon, ja se danas dogovorim sa jednom, posle kad sam ponovo zvao za adresu nedostupna, zar misle da ce ih neko zvati bas kad njima odgovara?
Kako tebi ide, jel ispostuju dogovor?A jbg, nekad i tebe kad bi jahali ceo dan iskljucio bi telefon![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|