Adel
Lak i profesionalan dogovor. Zakazao za taj dan par sati unapred. Kad sam stigao u grad, dobio adresu koja se lako pronalazi i do koje se lako stiže. Tražili potvrdu da sam na toj lokaciji i mogao sam da uđem.
Devojka sa slika, mlada, jako lepa, prelepa duga crna kosa, mirisna. Dočekuje u donjem vešu i mantilu s osmehom na licu. Kupatilo maksimalno sređeno, tuš moguć u bilo kom trenutku, soba rashlađena. Ona sve vreme izuzetno prijatna, nežna, nasmejana, engleski jako dobar, kaže da ne živi trenutno u Kazahstanu, pa ga je naučila. U svakom slučaju pustio sam je da ona vodi.
Oral sa zaštitom na međusobnu preferenciju, lagano i ugodno. Grudi prirodne, manje, ali koje s velikim i sočnim bradavicama potura duboko u usta
Izabrala je za prvu rundu cowgirl, za drugu je rekla da voli missionary. U oba slučaja aktivna, a osećaj je odličan. Malo gleda u lice i grebucka po rukama, ili podigne ili skrene glavu i nežno stenje, tada bih koristio priliku da ljubim njen dug i prelep vrat. Kad sam potom pitao za vreme, rekla je da se opustim, imam još desetak minuta, i da lako smo gotovi dođem kod nje na krevet, opustim se i odmorim.
Dakle, devojka je super i ovo je jedno od najpozitivnijih iskustava s moje strane, možda i što sam slab na Aziju.